Στο κανάλι της Zoe Pre στο YouTube βρέθηκε καλεσμένη η διάσημη ηθοποιός Τζόυς Ευείδη και… γύρισε το χρόνο πίσω αναφερόμενη στη σειρά «Μεν και Δεν», που έγραψε ιστορία τη δεκαετία του 1990 όταν και προβλήθηκε από την συχνότητα του ANT1.

Η Τζόυς Ευείδη περιέγραψε αρκετά αστεία στιγμιότυπα από τα γυρίσματα και τόνιζε συνεχώς πώς συνεχώς γελούσαν με τους υπόλοιπους συντελεστές του σίριαλ και στάθηκε σ’ ένα περιστατικό που συνέβη στην Τυνησία στη διάρκεια γυρίσματος, όταν γκρουπ τουριστών εμφανίστηκε να φορά το ίδιο καφτάνι με έναν εκ των πρωταγωνιστών της σειράς, τον Χάρη Ρώμα.

«Είχαμε πάει στην Τυνησία, τι γέλιο! Προσπαθούσαμε να βρούμε τι καφτάνια θα βάλουμε και μια μέρα είχαμε κουτσοβρεί κάτι στο παζάρι. Έρχεται ο Χάρης και λέει “έχω βρει ένα καταπληκτικό από το ξενοδοχείο, θα σας κάνω ρόμπες”. Και όντως εμφανίζεται με ένα τιρκουάζ πολύ χάι καφτάνι με ασορτί καπελάκι του Βεδουΐνου. Ξεκινάμε γύρισμα και ξαφνικά εμφανίζεται μέσα στην έρημο καραβάνι με τουρίστες που όλοι είναι ντυμένοι με την κελεμπία του Ρώμα. Δεν μπορούσε να γίνει πλάνο!», ανέφερε η ηθοποιός.

Η ιστορία για την Τερέζ

Έπειτα, μίλησε και για την Τερέζ, το σκυλάκι της Άννας Κουρή που έγινε το σήμα κατατεθέν της σειράς.

«Το ότι έπαιξε η Τερέζ οφείλεται μόνο σε εμένα. Να το πούμε αυτό! Την είχε η Άννα στις πρόβες και όταν ήταν να αρχίσουμε γύρισμα είπα δεν υπάρχει περίπτωση, είναι προέκταση του χεριού της. Και έτσι έπαιξε! Και όχι μόνο έπαιξε αλλά έπαιρνε και αυξήσεις. Πρέπει να έπαιρνε πιο πολλά και από εμένα μεταξύ μας. Η Τερέζ δεν ήταν ένα εύκολο σκυλί. Ήταν καλό σκυλάκι αλλά όποιος την έπαιρνε αγκαλιά τον “έτρωγε”. Είχε κάποιους που τους μισούσε, λίγους, όχι πολλούς», δήλωσε χαρακτηριστικά.