Ο χωρισμός έγινε πηγή έμπνευσης για τις διαγωνιζόμενες την Παρασκευή (5/5) στο πλατό του My Style Rocks. «Μόλις χώρισα» ήταν το θέμα που κλήθηκαν να υποστηρίξουν και κάθε μια είχε το δικό της concept και look. Άλλη επέλεξε να ξεπεράσει τον χωρισμό της στα μπουζούκια και άλλη έκανε prive party.

Η Όλγα Κοτλιδά έκανε μια ultra sexy εμφάνιση, αφού στο concept που παρουσίασε στις συμπαίκτριές της, «πήγαινε» σε fetish party που θα ήταν και ο πρώην της. Αν και η παίκτρια εμφανίστηκε μπροστά στην Κατερίνα Καραβάτου φορώντας ένα κιμονό και ψηλοτάκουνες μπότες, όταν έβγαλε το πανωφόρι της αποκαλύφθηκε από μέσα ένα κορμάκι που άφηνε λίγα στη φαντασία, με δερμάτινα εσώρουχα και ζαρτιέρες σε μία ιδιαίτερη και άκρως αισθησιακή εμφάνιση.

Η Κατερίνα Καραβάτου «τα έχασε» και έμεινε άφωνη, ενώ όταν η παίκτρια βρέθηκε μπροστά στους κριτές, ο Δημήτρης Σκουλός ρώτησε την παίκτρια αν το συγκεκριμένο ρούχο είναι αγορασμένο από sex shop.

«Είναι από sex shop;» αναρωτήθηκε ο Δημήτρης Σκουλός, ο οποίος δεν έμεινε ικανοποιημένος από την ενδυματολογική της επιλογή.

Τα σχόλια που δέχθηκε και από τους τρεις κριτές «Δεν υπάρχει η μόδα στο look» δεν χαροποίησαν καθόλου την παίκτρια του My Style Rocks, η οποία υπερασπίστηκε το ντύσιμό της, υποστηρίζοντας πως από τις κριτικές που γίνονται φαίνεται πως οι κριτές αναζητούν την κομψότητα και κάποια look δεν πρέπει να είναι απαραίτητα κομψά για να είναι ωραία.

«Έχω μπερδευτεί με τις κριτικές γιατί βλέπω ότι είναι σαν να αναζητάμε σε κάθε look την κομψότητα και εγώ τουλάχιστον ο τρόπος που αντιμετωπίζω τις εμφανίσεις μου δεν είναι η κομψότητα», δήλωσε η παίκτρια με τους κριτές να της απαντάνε πως έχει «χαθεί στις λέξεις».

Σάστισε ο Στέλιος Κουδουνάρης – «Μου είπε ο Δημήτρης Σκουλός ότι θα σε πάρει στο σπίτι του»

Το παράπονό της εξέφρασε η Κατερίνα Καραβάτου στο My Style Rocks της Παρασκευής (5/5) προς τον Στέλιο Κουδουνάρη. Ο λόγος ήταν ότι ο Δημήτρης Σκουλός φορούσε ένα μπλουζάκι του γνωστού σχεδιαστή κι ανέφερε στην συνέχεια πως θα τον πάρει στο σπίτι του. Όπως ήταν επόμενο, η παρουσιάστρια είχε απορία γιατί να τον πάρει ο Δημήτρης Σκουλός κι όχι η ίδια στο σπίτι της.

«Στέλιο έχει ξεκινήσει τρομερό beef. Μου είπε ο Δημήτρης ότι θα σε πάρει στο σπίτι του» είπε η Κατερίνα Καραβάτου πιάνοντας εξαπίνης τον Στέλιο Κουδουνάρη: «Λίγο περίεργο αυτό. Τι να πάω στο σπίτι του να κάνω;»

Κ.Κ.: Δεν ξέρω. Είπε ότι θα σε πάρει σπίτι του. Θα σε πάρει αυτός κι όχι εγώ;

Σ.Κ.: Εννοούσε ότι θα πάρει τον Στέλιο Κουδουνάρη ως brand. Όχι εμένα τον ίδιο. Εσύ θα πάρεις εμένα τον ίδιο.

Κ.Κ.: Θα σε πάρω Στέλιο μου.

Πριν από μερικές ημέρες και συγκεκριμένα στο επεισόδιο της Πέμπτης 27 Απριλίου η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αποκάλυψε πως η φιλία της Κατερίνας Καραβάτου και του Στέλιου Κουδουνάρη έχει παρεξηγηθεί από το κοινό του My Style Rocks. Χαραλκατηριστικά, με αφορμή το θέμα εκείνης της εκπομπής «κουμπάρα σε βάπτισης και/ή γάμο) η παρουσιάστρια είπε στον Κύπριο σχεδιαστή «δεν ξέρω τι μπορούμε να κάνουμε μαζί, αλλά μια κουμπαριά σίγουρα μπορούμε να την κάνουμε. Της Ηλιάνας» με το μοντέλο να απαντά:

«Πάντως ο κόσμος σας θέλει παντρεμένους, νομίζει ότι είστε ζευγάρι να ξέρετε. Στο TikTok τρεντάρετε».