Ανατρεπτικό ήταν το συμβούλιο της Τετάρτης (3/5) στο Survivor All Star καθώς η νέα οικειοθελής αποχώρηση έσκασε σαν βόμβα και άφησε τους πάντες στον Άγιο Δομίνικο με το στόμα ανοιχτό. Πρώτη τον συγκεκριμένο… χορό έσυρε, νωρίς νωρίς, η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Ο λόγος για τον Στέλιο Χανταμπάκη, έναν εκ των πρωταγωνιστών των τελευταίων ημερών στη «σαπουνόπερα» με τα ερωτικά του Βασάλου, ο οποίος φέρεται να μαρτύρησε ορισμένα πράγματα που του εκμυστηρεύτηκε η Σταυρούλα στον Βασάλο.

Φαίνεται πως η έκταση που πήρε το θέμα και οι συζητήσεις που έγιναν κατέβαλαν τον παίκτη, ο οποίος πήρε την απόφαση να αποχωρήσει και το ανακοίνωσε λίγο πριν από την ψηφοφορία.

Εκείνος απέδωσε την επιθυμία του να αποχωρήσει στο γεγονός ότι ξεπέρασε τα όριά του στο παιχνίδι και θέλει να βρεθεί ξανά με την οικογένειά του.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Τάκης Καραγκούνιας, πάντως, τον «κάρφωσαν» και στο επεισόδιο της Τετάρτης (3/5) θεωρώντας τον μέγα ανακώστρα και διπλωμάτη «Ανακατεύει τα πράγματα, κρύβεται και ξέρει και φυλάει τα νώτα του» – «Κάνει μεταφορά πληροφοριών και όταν είμαστε όλοι μπροστά δεν παίρνει ποτέ θέση» ανέφεραν οι δύο παίκτες μεταξύ πολλών άλλων.

Ο ίδιος για την απόφασή του έδωσε την εξής εξήγηση: «Ήθελα να έρθω στο παιχνίδι για τον κόσμο, να ξαναπροσπαθήσω. Όλο αυτό το διάστημα πέρασα πολύ δύσκολα και περίμενα τη στιγμή που η ομάδα μου θα με ψήφιζε για να πάρω από τον κόσμο τη δύναμη για να συνεχίσω. Θα ήταν άκομψο και άδικο για την επιβεβαίωσή μου να περιμένω την ψηφοφορία του κόσμου από τη στιγμή που νιώθω ότι δεν μπορώ να συνεχίσω. Οπότε το να χρησιμοποιήσω τον κόσμο για να πάρω μια επιβεβαίωση ή να το ακούσουν κάποιοι δεν θα το ήθελα. Σήμερα λοιπόν έχω αποφασίσει να αποχωρήσω από το παιχνίδι» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Στέλιος Χανταμπάκης με τους περισσότερους από τους συμπαίκτες του να μην μπορούν να διαχειριστούν την συναισθηματική τους φόρτιση. Κάτι που ενισχύθηκε όταν ο παρουσιαστής επέμεινε και επιβεβαίωσε στον Γιώργο Λιανό πως αυτή είναι και η τελική του απόφαση.

Ξέρω ότι ο κόσμος με αγαπάει, μου ζήτησε να έρθω στο παιχνίδι και μου το έδειξε έξι χρόνια που τελείωσε το Survivor του 2017 αν με αγαπάει και αν με στηρίζει. Όμως εγώ δεν μπορώ να συνεχίσω άλλο, πραγματικά δεν έχω άλλα ψυχικά αποθέματα. Δεν μπορώ να είμαι μακριά από τα παιδιά μου και τη μέρα που ψηφίστηκα ήταν τελειωτικό χτύπημα γιατί ένιωσα ότι είμαι ήδη στο αεροπλάνο και τρεις μέρες τώρα νομίζω ότι κοιμάμαι με τα παιδιά μου» συμπλήρωσε, επίσης, ο παρουσιαστής και πρώην παίκτης της κόκκινης ομάδας.

Έτσι, ο Στέλιος Χανταμπάκης αποτελεί πια παρελθόν από το Survivor All Star.

Μετά την ψυχρολουσία της οικειοθελούς αποχώρησης του Στέλιου Χανταμπάκη ο Γιώργος Λιανός προχώρησε στη διαδικασία της ψηφοφορίας.

Στο αγώνισμα για την τρίτη ασυλία, που προηγήθηκε, η μπλε ομάδα κατόρθωσε να πάρει τη νίκη πραγματοποιώντας μια εξαιρετική εμφάνιση στον στίβο μάχης.

Επική στιγμή ο πόντος που έφερε ο Τάκης υπέρ της ομάδας του που τον έκανε να ξεσπάσει σε πανηγυρισμούς και πάνω στην έξαψη να κατσαδιάσει και τον Ασημακόπουλο που μουρμούριζε απογοητευμένος για την ήττα του.

«Τώρα μιλάω για το Αίγιο δεν θα βρίζεις!» ούρλιαξε και αμέσως μετά απευθύνθηκε μέσα από την κάμερα στον τόπο του.

Οι Κόκκινοι λοιπόν, οδηγήθηκαν στο συμβούλιο και έπρεπε να περάσουν εκ νέου από την κάλπη.

Μαζί με τον Σπύρο Μαρτίκα και τον Νικόλα Αγόρου βρέθηκαν στον τάκο ο Γιώργος Κόρομι και ο Τάκης Καραγκούνιας με αποτέλεσμα να είναι… αντρική υπόθεση η νέα αποχώρηση από το Survivor All Star.

Ο Κόρο έλαβε 4 ψήφους έναντι 2 του Τάκη και 0 του Βασάλου. «Κάποιο λόγο θα έχουν και με ψηφίζουν» ήταν το πρώτο του σχόλιο για το γεγονός ότι οι συμπαίκτες του τον έβγαλαν στον τάκο.

«Κωνσταντίνε χαίρομαι που δεν είσαι υποψήφιος» είπε ο Τάκης Καραγκούνιας για την δική του υποψηφιότητα.