Στο Μεξικό «ταξίδεψε» για τις ανάγκες του κόνσεπτ της η Βασιλική στο επεισόδιο του My Style Rocks της Παρασκευής (7/4) και επέλεξε boho στιλ για να κεντρίσει τα βλέμματα.

Οι συμπαίκτριές της βρήκαν αδύναμο το look της ενώ και οι κριτές στη συνέχεια φάνηκαν «χλιαροί» στο feedback τους.

Παρόλα αυτά με τις κατάλληλες παρεμβάσεις ο Στέλιος Κουδουνάρης της έδειξε κάποιους τρόπους που θα μπορούσε να το απογειώσει και στη συνέχεια της έκανε και ένα χιουμοριστικό και όλο νόημα σχόλιο για την εμφάνισή της.

«Έχει μία ελευθερία αυτό το look, το άλλο ήταν άσχετο. Με ένα μπουφάν εκτός η εικόνα γίνεται σωστή και για Μέχικο και για φυτείες…» είπε ο κριτής και αμέσως μετά ρώτησε γιατί γελάει η παίκτρια μαζί του.

«Γελάω έτσι όπως τα λέτε. Έχετε γίνει φασαίος και εσείς» είπε η Βασιλική, ενώ οι συμπαίκτριές της δεν συγκράτησαν το γέλιο τους.

«Τι είναι αυτό;» ρώτησε ο Στέλιος Κουδουνάρης με την Βασιλική και την Ηλιάνα να του εξηγούν πως «είναι αυτός που είναι μέσα σε όλα που αράζει και είναι μέσα στην φάση».

Η Ειρήνη ζήτησε το λόγο από τη Χριστιάννα – «Δεν είναι αντικειμενικές οι βαθμολογίες»

Στο επεισόδιο της Παρασκευής (7/4) η Ειρήνη πήγαινε στα εγκαίνια του ατελιέ ενός φίλου της, σχεδιαστή. Όταν έφτασε η ώρα να κριθεί, δεν έκρυψε την ενόχλησή της, βλέποντας τη βαθμολογία των συμπαικτριών της.

Μάλιστα, αντικρίζοντας τη Χριστιάννα να της βάζει 1, είπε ενοχλημένη: «Τώρα αντιλαμβάνομαι ότι δεν είναι αντικειμενικές οι βαθμολογίες».

Καμία δεν κατάφερε να της αλλάξει τη γνώμη και η ίδια η Ειρήνη αποφάσισε να ρίξει τους τόνους, με τη Χριστιάννα να της εξηγεί τους λόγους που έφτασε να της βάλει χαμηλή βαθμολογία.

H Ειρήνη τόνισε ότι αρχικά δεν είχε καταλάβει ότι δεν ήταν αντικειμενικές οι βαθμολογίες όμως τώρα που το καταλαβαίνει θα αλλάξει και εκείνη.

Η Χριστιάννα από την πλευρά της είπε στην συμπαίκτριά της ότι ενώ ανέβασε τα standards της σε ό,τι αφορά το στυλ της, με τις σημερινές επιλογές της τα έριξε ξανά.

Ενώ και ο Δημήτρης Σκουλός στη συνέχεια σχολιάζοντας τα «καρφιά» της Ειρήνης Καζάκη προς τις συμπαίκτριές της, της είπε «Και εσύ έχεις βάλει βαθμούς που δεν δικαιολογούνται».

Κατερίνα Καραβάτου: «Αγάπη μου έχεις πλαντάξει στο κλάμα. Θα μας τρελάνεις τώρα»

Κατάφερε να συγκινήσει τους πάντες η Σελένη Φωτιάδη στο My Style Rocks με την στυλιστική της επιλογή. Η παίκτρια εμπνεύστηκε το look του επεισοδίου της Παρασκευής (7/4) από ένα πραγματικό γεγονός στη ζωή της, όταν επισκέφθηκε την Τεργέστη με την μητέρα της για να κάνουν Ανάσταση.

«Της χρωστάω αυτό που είμαι. Δεν μπορώ να την ευχαριστήσω με τίποτα για όσα έχει προσφέρει. Δεν μπορώ να φτάσω τις προσδοκίες της με τίποτα. Εύχομαι κάποια στιγμή να τα καταφέρω», είπε η Σελένη Φωτιάδη συγκινημένη για την μητέρα της.

Τόσο η Βασιλική, όσο κι η Emilia πλάνταξαν στο κλάμα με το μήνυμα που ήθελε να περάσει η συμπαίκτριά τους.

Συγκινημένη η Βασιλική Λιγνού, η οποία μίλησε για τη δική της σχέση με την μητέρα της, ενώ με δάκρυα στα μάτια και η Emilia Vodos, η οποία και δεν είχε δείξει – μέχρι στιγμής – την πιο ευαίσθητη πλευρά της, κάτι που έσπευσε να σχολιάσει η Κατερίνα Καραβάτου.

Η παρουσιάστρια απόρησε για την ακρίβεια που την είδε να κλαίει και είπε: «Emilia μου εσύ γιατί κλαις;» με την παίκτρια να απαντάει πως δεν κλαίει.

«Αγάπη μου έχεις πλαντάξει στο κλάμα, τι εννοείς; Θα μας τρελάνεις τώρα» αντέτεινε η Κατερίνα Καραβάτου.