Το late night talk show του Mega, «Έλεος!» με τον Ηλία Ψινάκη και την Αννίτα Πάνια επέστρεψε δυναμικά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης με ένα απολαυστικό επεισόδιο και καλεσμένο τον Χρήστο Δάντη που μίλησε μεταξύ άλλων και την σχέση με την Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Αρχικά, όμως, αναφέρθηκε στο ατύχημα που είχε στην πίστα: «Έκανα εξετάσεις την ίδια μέρα γιατί πονούσα πολύ. Τα παιδιά είχαν φτιάξει ένα αυτοσχέδιο stage. Έφταιγα και εγώ γιατί δεν πήγα να τσεκάρω το stage πριν. Στην προσπάθειά μου να περπατήσω ένιωσα τον πόνο, περίμενα κανένα μισάωρο για να δω πώς θα νιώσω και δεν άντεχα. Ήπια ένα μπουκάλι τεκίλα για να μην πονάω. Στο σεξ δεν νιώθεις κάτι πέρα από αυτό. Οπότε δεν είχα πρόβλημα».

Έπειτα, είπε: «Δουλεύω πολύ φέτος, αποχωρίστηκα και το κορίτσι μετά. Έγιναν και διάφορα μετά που τελικά δεν συνέβησαν κιόλας. Αν πω ότι δεν είμαι καψούρης θα πω ψέματα. Είμαστε 4 χρόνια μαζί. Την θαυμάζω πάρα πολύ γιατί είναι ένα παιδί που παρά το νεαρό της ηλικίας του μπορεί να κάνει και άλλα πράγματα. Φέρνει βόλτα 2-3 σπίτια, δεν χαμπαριάζει τίποτα. Ή αυτό που έκανε με το Survivor δεν θα το έκανα ποτέ. Έχει πολύ ώριμη σκέψη και επειδή είμαι φτερό στον άνεμο σαν καλλιτέχνης, με βοηθάει να αξιολογήσω τη δεύτερη σκέψη μου.

Νιώθω και είμαι έφηβος. Έχουμε 33 χρόνια διαφορά. Δεν παίζουν ρόλο αυτά. Ο καθένας σχολιάζει συνήθως ό,τι δεν μπορεί να κάνει. Είμαι ανοιχτός άνθρωπος. Ναι μεν στην αρχή με τρόμαξε γιατί ένιωσα έλξη για νεότερο άνθρωπο αλλά δεν το ελέγχεις. Έρχεται από εκεί που δεν το περιμένεις».

Τι είπε για την αποβολή της Ασημίνας από το Survivor All Star

Στη συνέχεια η κουβέντα πέρασε στο Survivor All Star και στην αποβολή της συντρόφου του από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. «Η Ασημίνα κατηγορείται για κάτι που δεν συνέβη και μάλιστα φαίνεται πώς και τις δύο κοπέλες τις εξαφάνισαν χωρίς να πουν τη γνώμη τους. Δεν είχα καμία επικοινωνία. Υπερέβαλα όταν είπα για άρση απορρήτου αλλά ας τα ανοίξουμε να δούμε. Σεβαστή η απόφαση της παραγωγής, αλλά θεωρώ πάρα πολύ καταχρηστικές κάποιες συμπεριφορές. Θεωρώ ότι θα έπρεπε να ασχοληθεί ένας δικηγόρος καλύτερα. Με τη μαρτυρία ενός και η παραγωγή είπε ότι έχει αποδείξεις. Δεν άφησε να απολογηθούν και οι παίκτριες. Η Ασημίνα δεν έχει να αποδείξει τίποτα, η παραγωγή πρέπει να το αποδείξει», δήλωσε.