Με ένα επεισόδιο λιγότερο ξεκίνησε η εβδομάδα για την σειρά του Alpha «Ο Παράδεισος των κυριών» καθώς χθες, Δευτέρα (27/03) δεν προβλήθηκε το πρόγραμμα λόγω της ποδοσφαιρικής αναμέτρησης ΕΛΛΑΔΑ – ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ. Η σειρά επιστρέφει απόψε και οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν γι’ άλλη μια φορά, την Αμαλία να συγκρούεται με τον Ντίνο.

Συγκεκριμένα, απόψε στις 20:00 στον «Παράδεισο των κυριών» του Alpha θα δούμε πως: Μια ανατροπή στα σχέδια της Λιζέτας της φέρνει μεγάλη αναστάτωση, ενώ ο Ντίνος συλλέγει μια καινούργια πληροφορία. Η Αμαλία ξεπερνάει κάποια όρια που βάζουν σε ανησυχία τη Μιράντα κι εκείνη έρχεται σε σύγκρουση με τον Ντίνο. Η Βικτώρια βάζει σε μεγάλη ανησυχία τον Χριστόφορο και τον Άγη στην πορεία όμως συνειδητοποιεί ότι το σχέδιο της δεν είναι τόσο καλά οργανωμένο όσο πίστευε.

Η Όλγα και ο Σωτήρης παίρνουν μια κοινή απόφαση και ο Πάρης έρχεται σε σύγκρουση με τον Αποστόλη. Τι θα ζητήσει η Όλγα από τον Αποστόλη και γιατί εκείνος θα στραφεί για βοήθεια στον Ζήση; Τι θα απαιτήσει ο Μάρκος από την Πιπιτσα; Γιατί η Φωφώ θα κλάψει στην αγκαλιά της Ζηνοβίας; Και γιατί η αλήθεια για τη Βικτώρια κινδυνεύει ξανά να βγει στο φως;

Δείτε φωτογραφίες από το αποψινό επεισόδιο:

Δείτε sneak preview του αποψινού επεισοδίου: