Η ένταση του χθεσινοβραδινού συμβουλίου του Survivor All Star μεταφέρθηκε και στις καλύβες με την Εύη Σαλταφερίδου να ξεσπάει και να βάζει τα κλάματα με αφορμή τα σχόλια του Τάκη Καραγκούνια. «Μπορείς να με αφήσεις σε παρακαλώ; Πηγαίνετε με τον έφηβο τον πενηντάρη που έχετε για φίλο σας. Δεν αντέχω άλλο να χειριστώ. Δεν αντέχω με τέτοιες εντάσεις. Δεν καταλαβαίνεις. Γιατί αν καταλάβαινες, δεν θα τον έκανες παρέα. Θα του πήγαινες κόντρα. Βαρέθηκα!» είπε σε μεγάλη ένταση η παίκτρια στην Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Στην συνέχεια απευθυνόμενη στον Τάκη Καραγκούνια του φώναξε πως: «Αν τολμήσει κάποιος να σου πει κάτι αντίθετο από αυτό που πιστεύεις του … ό,τι έχει και δεν έχει» απάντησε στον Τάκη Καραγκούνια.

Από την άλλη, ο παίκτης την αντέκρουσε λέγοντας: «Πώς … ό,τι έχει και δεν έχει; Επειδή δεν δέχομαι αυτά που μου λες;»

Ζήτησε από τον κόσμο να φύγει ο Τάκης Καραγκούνιας

Η Εύη Σαλταφερίδου προχώρησε σε δηλώσεις στην κάμερα του Survivor All Star και απευθυνόμενη στο τηλεοπτικό κοινό, ζήτησε να μην τον ψηφίσει ώστε να φύγει από τον Άγιο Δομίνικο. «Θέλω να φύγει, θέλω να φύγει γιατί δεν χαίρομαι το παίχνιδι. Ακόμα και να έχουμε κερδίσει, δεν χαιρόμαστε το φαγητό μας. Ζητώ από τον κόσμο να φύγει ο Τάκης. Θέλω να φύγει για να ηρεμήσουμε» είπε η παίκτρια.