Στην τελική ευθεία βρίσκεται πια το Asia Express με τα εναπομείναντα τέσσερα ζευγάρια να τα δίνουν όλα προκειμένου να βρεθούν στην πρώτη θέση του ταξιδιωτικού ριάλιτι του STAR. Μέσα από το νέο επεισόδιο στην Ταϊλάνδη και καθώς διανύουμε την προτελευταία εβδομάδα του παιχνιδιού, το οποίο προβλήθηκε τη νύχτα της Παρασκευής (2/12), μάλιστα, παρακολουθήσαμε τις ισορροπίες και τα νεύρα ανάμεσα στους παίκτες να βαδίζουν πλέον σε πολύ λεπτές γραμμές.

Έτσι, κατά τη διάρκεια του νέου απαιτητικού αγωνίσματος, ο Fipster δεν έκρυψε την οργή του όταν έβλεπε πως δυσκολεύεται να τα βγάλει πέρα. Για αυτό και ο νεαρός Youtuber και παρτενέρ του Κωνσταντίνου Βασάλου ξέσπασε σε… γαλλικά στον τηλεοπτικό αέρα!

«Εγώ δεν μπορώ άλλο! Βαρέθηκα να προσπαθώ να βρω ένα αμάξι εδώ, να προσπαθώ να βρω έναν άνθρωπο για να συνεννοηθώ, να μην καταλαβαίνει κανείς τίποτα, τα άλλα ζευγάρια να είναι εκεί και να παίρνουν αμάξια πιο γρήγορα από εμάς. Δεν μπορώ άλλο! Δεν μπορώ άλλο, δεν μπορώ! Δεν έχω άλλη επιλογή» τόνισε, μέσα σε όλα, ο Fipster στην κάμερα του Asia Express και πρόσθεσε:

«Ε ρε πού… μου! Πού… μου πια! Πού… μου» φώναζε, στη συνέχεια, ο παίκτης του ριάλιτι στη μέση του δρόμου αναζητώντας ένα όχημα για να μετακινηθεί μαζί με τον ταξιδιωτικό του παρτενέρ.

Αυτό είναι το δεύτερο ζευγάρι που περνάει στον τελικό

Απευθείας στην εβδομάδα τελικού του Asia Express προκρίθηκαν οι Χριστίνα Κολέτσα και Maria Maroulis την Κυριακή 27/11.

Στο επεισόδιο της Παρασκευής (2/12) του ταξιδιωτικού σόου αποκαλύφθηκε και το δεύτερο ζευγάρι που περνάει στον πολυαναμενόμενο τελικό. Αυτό δεν είναι άλλο από το ζευγάρι του Χρήστου Ζώτου με τον Παύλο Γαλακτερό!

Παύλος και Χρήστος κέρδισαν μάλιστα και το προτελευταίο χρηματικό έπαθλο των 2.500 ευρώ και η χαρά τους ήταν απερίγραπτη. Αυτό είναι μάλιστα το δεύτερο έπαθλο που βάζει στις αποσκευές της η κίτρινη ομάδα, φτάνοντας συνολικά τις 5.000 ευρώ.

«Έφυγε ένα τεράστιο βάρος από πάνω μας» είπαν τρισευτυχισμένοι οι παίκτες που διεκδικούν πια και επίσημα το έπαθλο των 50.000 ευρώ του Asia Express. Απομένει μία ακόμη θέση για τον τελικό.