Καλεσμένοι της Ναταλίας Γερμανού στο «Καλύτερα δεν γίνεται» ήταν ο Δημήτρης Λάλος και η Μαριλίτα Λαμπροπούλου, ο Μαθιός και η Βασιλική του Σασμού, των οποίων ο τηλεοπτικός γάμος συζητήθηκε πολύ.

Οι δύο πρωταγωνιστές, που έχουν αγαπηθεί και σχολιαστεί πολύ στο Twitter, απάντησαν και σε αρκετές ερωτήσεις των χρηστών. Μίλησαν και για την χημεία που είχαν σαν ηθοποιοί από την πρώτη στιγμή που συναντήθηκαν.

Αν ο Δημήτρης Λάλος μπορούσε να διαλέξει το τέλος στον ρόλο του ποιος θα ήταν;

«Θα έφευγα από τον Ψηλορείτη κάτω. Μιλάμε για μυθοπλασία και δεν πρέπει να ηθικολογούμε γιατί αποδομείς το κατασκεύασμα και όλοι οι σπουδαίοι χαρακτήρες θα διαλύονταν. Εδώ άλλα διακυβεύονται», απάντησε ο ηθοποιός.

Θα αποκτήσουν δεύτερο παιδί η Βασιλική και ο Μαθιός;

«Δύσκολα μπορούμε να σας απαντήσουμε για οποιοδήποτε μελλοντικό γεγονός. Μακάρι να συμβεί κάτι τέτοιο», απάντησαν.

Τα αποτελέσματα DNA για τον Νικηφόρο θα μαθευτούν;

«Νομίζω ότι κάποια στιγμή θα μαθευτεί», αποκάλυψε η Μαριλίτα Λαμπροπούλου.

Θα μάθει η Βασιλική την αλήθεια για τον Μαθιό και τον φόνο του Στεφανή;

«Κάποια στιγμή θα το μάθει, αν και δεν έχουμε τα σενάρια στα χέρια μας, αυτά που σας λέω σας τα λέω από το μυαλό μου. Θεωρώ ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος από αυτόν και αυτό είναι που θα θέλαμε. Με την έννοια ότι έτσι κι αλλιώς θα πρέπει να καθαρίσει, να υπάρξει κάθαρση και θα είναι μια εξέλιξη που μας δώσει υλικό για τη συνέχεια ώστε να παίξουμε με άλλα συναισθήματα και σκέψεις και βιώματα», απάντησε η Μαριλίτα Λαμπροπούλου.

«Όσο πιο περίπλοκο είναι για τον ηθοποιό αυτό που του δίνουν να παίξει, τόσο μεγαλύτερη είναι η πρόκληση», είπε ο Δημήτρης Λάλος από τη πλευρά του.

Θα έχουν happy end;

Μπορούμε να ελπίζουμε σε ένα αίσιο τέλος, η αλήθεια είναι ότι η ιστορία με τον Μαθιό και την Βασιλική είναι σαν παραμύθι» είπε η Μαριλίτα Λαμπροπούλου.