Στο προσκήνιο ήρθε εκ νέου η κόντρα που είχε ξεσπάσει από πέρυσι μεταξύ του Γιώργου Τσαλίκη και του Γρηγόρη Γκουντάρα με αφορμή το ριάλιτι του ΣΚΑΪ Big Brother που αρχικά ήταν να παρουσιάσει ο τραγουδιστής αλλά κατέληξε στα χέρια του παρουσιαστεί και της συζύγου του, Ναταλί Κάκκαβα.

Το νέο επεισόδιο μεταξύ των δύο ανδρών ξεκίνησε την Παρασκευή (30/9) όταν ο Γρηγόρης Γκουντάρας αναφέρθηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» στους δημοσιογράφους που τον ρωτούσαν συνεχώς πέρυσι για το θέμα που είχε προκύψει με την παρουσίαση του παιχνιδιού του ΣΚΑΪ.

«Παιδιά αυτό είναι το παιχνίδι. Εγώ έζησα τον εφιάλτη του τραγουδιστή πέρυσι. Βγαίναμε κι ήταν τέσσερις κάμερες απέξω και ειλικρινά δεν είχα να πω κάτι διότι δεν ήξερα τι έλεγε. Έλεγε πράγματα, που δεν ίσχυαν. Άντε πάλι να λες…Έπρεπε ευγενικά να τους πεις ρε παιδιά… Αλλά εγώ δεν είχα καμία σχέση με τον συγκεκριμένο άνθρωπο… Να έχουμε πει ένα γεια, δεν είναι γνωριμία αυτό. Γεια έχω πει με όλον τον κόσμο» δήλωσε ο συνεργάτης της Κατερίνας Καινούργιου.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο 2:37:

Τσαλίκης: Φίλε μου ο μόνος εφιάλτης που πρέπει να θυμάσαι από πέρσι είναι τα νούμερα τηλεθέασης και στις δύο εκπομπές σου

Σε στόρι του που ανέβασε στο Instragram ο Γιώργος Τσαλίκης ανάφερε: «Μόλις μου στείλανε μια δήλωση που έκανε γνωστός πανελίστας που με θυμήθηκε μετά από έναν χρόνο πάλι, άσχετο, ότι πέρασε εφιάλτη πέρυσι με γνωστό τραγουδιστή, που ήταν λογικό βέβαια, με ένα θέμα που ασχολιόντουσαν όλοι».

«Φίλε μου ο μόνος εφιάλτης που πρέπει να θυμάσαι από πέρσι είναι τα νούμερα τηλεθέασης και στις δύο εκπομπές σου και άσε με ήσυχο εμένα. Φιλάκια» σχολίασε ο τραγουδιστής χωρίς να αναφέρει το όνομα του Γρηγόρη Γκουντάρα.

Γκουντάρας: Ποτέ δεν είπα γνωστός τραγουδιστής, πάλι σου τα μετέφεραν λάθος

Λίγη ώρα μετά το βίντεο του Γιώργου Τσαλίκη ανέβασε στόρι στο Instagram και ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

«Ποτέ δεν είπα γνωστός τραγουδιστής, πάλι σου τα μετέφεραν λάθος, όπως και πέρυσι, είπα “τραγουδιστής”» επεσήμανε.

«Και δεύτερον έχω ξεχάσει τόσα χρόνια να σε αποθεώσω για τις πραγματικά διαστημικές τηλεθεάσεις που έκανες σε όσες εκπομπές συμμετείχες» πρόσθεσε.