Η Νατάσα Εξηνταβελώνη φέτος έκανε την έκπληξη και πρωταγωνιστεί στη σειρά του Alpha o «Παράδεισος των Κυριών», η οποία κάνει ήδη μεγάλη επιτυχία.

Η νεαρή ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Super Κατερίνα, με παρουσιάστρια την Κατερίνα Καινούργιου και τον Γιάννη Πουλόπουλο και μίλησε για τη σειρά, τις κακοποιητικές συμπεριφορές, αλλά και τις σχέσεις που δεν παραδέχτηκε ποτέ.

Η πρεμιέρα ξεκίνησε με μια δολοφονία που χαρακτηρίζεται ως αυτοκτονία και την κακοποίηση της «Αμαλίας».

«Ο “Παράδεισος των Κυριών” θα είναι ένα ανατρεπτικό σήριαλ. Μιλάμε για μια άλλη εποχή, όπου τα θύματα δεν είχαν τη φωνή που έχουν σήμερα. Τα θύματα κακοποίησης όσο και να λέμε ότι τα καταλαβαίνουμε, ποτέ δεν θα μπορέσουμε να τα καταλάβουμε. Η κακοποίηση είναι ένα θέμα που μπορείς να προσεγγίσεις με λεπτούς χειρισμούς. Την εποχή εκείνη δεν ήταν εύκολο να μιλήσουν τα θύματα και θα δυσκολευτεί να το μοιραστεί με το κοντινό της περιβάλλον. Εγώ πιστεύω ότι θα μιλούσα και θα δεχόμουν τη στήριξη του περιβάλλοντός μου. Όποιος έχει πει ότι δεν έχει αισθανθεί κακοποιητική συμπεριφορά στο θέατρο θα πει ψέματα» ανέφερε αρχικά η Νατάσα Εξηνταβελώνη.

Σχετικά με τον Αργύρη Πανταζάρα που ανθίζει ο έρωτας μεταξύ τους στη σειρά είπε χαριτολογώντας μετά από σχετική ερώτηση που δέχτηκε:

Γ.Π.: Όλα τα κορίτσια θέλουν να μάθουν αν φιλάει ωραία ο Αργύρης Πανταζάρας.

Ν.Ε.: «Δεν ξέρω αν φιλάει ωραία στην πραγματική του ζωή ο Αργύρης Πανταζάρας».

Ο Γιάννης Πουλόπουλος τώρα δεν δίστασε στη συνέχεια να ρωτήσει τη Νατάσα Εξηνταβελώνη και πιο… προσωπικές ερωτήσεις.

Γ.Π.: Είχες σχέση με δύο πολύ γνωστούς ηθοποιούς και παρόλο που σου είχαν γίνει προτάσεις από περιοδικά να φωτογραφηθείς πότε με τον Ρένο Ρώτα και πότε με τον Γιώργο Παπαγεωργίου, δεν το έκανες ποτέ. Γιατί;

Ν.Ε.: Πού το ξέρετε εσείς με ποιους τα είχα εγώ; Το έχω επιβεβαιώσει εγώ ποτέ;

«Αν παντρευόμουν λογικά δε θα το μαθαίνατε γιατί είναι μια πολύ προσωπική στιγμή», πρόσθεσε η Νατάσα Εξηνταβελώνη για την προσωπική της ζωή.