Η Σταματίνα Τσιμτσιλή παρενέβη τηλεφωνικά στην πρεμιέρα της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι» του ΣΚΑΪ το μεσημέρι της Τρίτης (20/09) και ο παρουσιαστής δεν μπορούσε να μην την ρωτήσει για την κόντρα που είχε ξεσπάσει ανάμεσα σε εκείνη και την Κατερίνα Καινούργιου και η οποία λύθηκε στον τηλεοπτικό αέρα.

«Να σε ρωτήσω… Τα βρήκατε με την Κατερίνα; Γιατί σας έχω πολύ στο μυαλό μου» είπε χιουμοριστικά ο Νίκος Μουτσινάς.

«Γλυκέ μου… Δεν τα είχαμε χάσει ποτέ απλά είναι που καμιά φορά μπορεί να πεις κάτι που σκέφτεσαι και ο άλλος να στεναχωρηθεί με τον τρόπο που το είπες, αλλά είμαστε ενήλικες, τηλέφωνα έχουμε, τα συζητάμε και τα εκτονώνουμε. Γενικώς θεωρώ ότι στο ξεκίνημα μιας σεζόν δεν έχει να χωρίσει κανείς τίποτα με κανέναν οπότε ότι παρεξήγηση είχα δημιουργηθεί τη λύσαμε. Δεν το τραβήξαμε. Εκεί που πήγε να τραβηχτεί το λύσαμε» είπε μεταξύ άλλων η Σταματίνα Τσιμτσιλή και τότε ήρθε η «παρατήρηση» του Νίκου Μουτσινά.

«Δέκα παρά τέταρτο που έβγαινε η Φαίη. Ωραία το λύσατε, ήταν ωραίο και το timing», παρατήρησε ο Νίκος Μουτσινάς και η Σταματίνα Τσιμτσιλή απάντησε: «Είσαι πολύ πονηρός. Άκουσέ με, είναι αυτό που λένε “έχεις πονηρό μυαλό και τα σκέφτεσαι έτσι”. Για μένα, το να θεωρεί κάποιος ότι μια τέτοια ιστορία είναι στημένη, είναι μεγάλη προσβολή και νομίζω ότι δεν ταιριάζει σε κανέναν από εμάς» είπε λίγο ενοχλημένη η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Το σοβαρέψαμε;» αναρωτήθηκε ο Νίκος Μουτσινάς.