Ο Γιώργος Λιανός έδωσε την πάσα για να προβληθεί το αφιερωματικό βίντεο με τις καλύτερες στιγμές του Άρη Σοϊλέδη στο Survivor ενώ στην συνέχεια έδωσε το λόγο στον φιναλίστ για να πει δυο λόγια.

Ο ποδοσφαιριστής δεν παρέλειψε να πει δημόσια ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους της παραγωγής του Survivor που ήταν συνέχεια δίπλα τους και τους φρόντιζαν.

Σε ερώτηση του Γιώργου Λιανού, ποια ήταν η στιγμή που ένιωσε πως ξεπερνά τα όριά του, ο Άρης Σοϊλέδης τόνισε πως: «Γιώργο, θέλω να ξεκινήσω λίγο διαφορετικά, θέλω να με συγχωρέσεις γι’ αυτό. Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από τα βάθη της ψυχής μου τους ανθρώπους που ήταν πίσω από τις κάμερες, ρεπόρτερ, κάμεραμαν, ηχολήπτες. Όλους τους ανθρώπους της παραγωγής. Όλοι όσοι είναι εδώ. Αυτοί οι άνθρωποι πέρα από το ότι έκαναν τη δουλειά τους έπρεπε να είναι δίπλα μας σαν στηρίγματα, να μας μιλάν καθημερινά, να μας καθησυχάζουν, να μας λένε ότι όλα θα πάνε καλά, να πιστέψουμε στον εαυτό μας. Σας ευχαριστώ μέσα από τη ψυχή μου».

Σε ότι αφορά στην ερώτηση του Γιώργου Λιανού, ο ποδοσφαιριστής ανέφερε πως η στιγμή που θυμάται έντονα είναι αυτή του τραυματισμού του και πως φοβήθηκε μήπως ο τραυματισμός αυτός του στερούσε την συνέχεια του στο παιχνίδι.