Στάθης Σχίζας και Άρης Σοϊλέδης είναι οι δυο φιναλίστ του Survivor οι οποίοι κατάφεραν να φτάσουν στον μεγάλο τελικό που διεξάγεται αυτήν την ώρα στο Άλσος του Γαλατσίου. Στις 21:00 ακριβώς, ο Γιώργος Λιανός υποδέχθηκε το τηλεοπτικό κοινό ζωντανά στην συχνότητα του ΣΚΑΪ και σφύριξε την έναρξη του τελικού του Survivor.

Ο παρουσιαστής καλωσόρισε για τελευταία φορά τους δυο παίκτες που επί 6 μήνες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό στους στίβους μάχης του Άγιου Δομίνικου και έδωσε το… σύνθημα για να ανοίξουν οι τηλεφωνικές γραμμές.

Στάθης Σχίζας και Άρης Σοϊλέδης διεκδικούν για τελευταία φορά τη θετική ψήφο του τηλεοπτικού κοινού ενώ ο Γιώργος Λιανός θέλησε να του πουν οι δυο φιναλίστ για ποιο λόγο πιστεύουν ότι πρέπει να κερδίσουν το φετινό Survivor.

«Όπως σου είπα και χθες, το στοίχημα που έχω βάλει με τον εαυτό μου είναι όπως μπήκα στο παιχνίδι έτσι να βγω. Να μην αλλάξει ο χαρακτήρας μου. Να είμαι δίκαιος και αγωνιστικός και να αφήσω τον κόσμο να δει ότι αυτός είμαι και δεν προσποιήθηκα για τίποτα» είπε ο Στάθης Σχίζας.

Από την πλευρά του ο Άρης Σοϊλέδης ανέφερε πως: «Στο σημείο που έχουμε φτάσει θεωρώ και τους δυο μας νικητές. Έχουμε έναν υγιή ανταγωνισμό μεταξύ μας. Όσον αφορά την αγωνιστικότητα μου, έδειξα στους στίβους μάχης με τις νίκες μου. Λέω μέσα από την καρδιά μου ότι και οι δυο είμαστε νικητές».

Το twitter έχρισε νικήτρια την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Συγγενείς, φίλοι και σύντροφοι των παικτών βρίσκονται στο Γαλάτσι για να στηρίξουν τους αγαπημένους τους που κοντράρονται για τελευταία φορά. Η τηλεοπτική κάμερα εντόπισε ανάμεσα στον κόσμο και την εντυπωσιακή Αλεξάνδρα Παναγιώταρου η οποία στηρίζει με όλη της τη ψυχή τον αγαπημένο της «μπουκλάκια» όπως τον χαρακτήρισε χθες, Στάθη Σχίζα.

Οι χρήστες του twitter δεν μπορούσαν να αφήσουν ασχολίαστη την εντυπωσιακή Αλεξάνδρα και την έχρισαν νικήτρια του Survivor.