Ο Άρης Σοϊλέδης βγήκε στον… τάκο και είναι ένας από τους υποψηφίους προς αποχώρηση από το Survivor, κάτι το οποίο ήταν αναμενόμενο για τους «αντιπάλους» παίκτες αλλά όχι και για την ομάδα του. «Μαίη μου, ήρθε η ώρα να είμαστε και μαζί υποψήφιοι» είπε ο ποδοσφαιριστής στην συμπαίκτρια του. «Απίστευτο, εγώ δεν το περίμενα να είσαι υποψήφιος σήμερα» του απάντησε εκείνη.

«Ούτε εγώ το περίμενα, λέω εντάξει θα πάνε στα ίδια και τα ίδια» σχολίασε από την πλευρά της η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Ο Άρης Σοϊλέδης ενημέρωσε τις συμπαίκτριες του πως ο Νίκος Γιάννης, πριν μπουν στο συμβούλιο τον είχε ενημερώσει πως θα τον ψήφιζαν. «Εντάξει, όλα καλά, δεν έχω πρόβλημα. Έχω πάρα πολλή εμπιστοσύνη στον κόσμο, στην κρίση του» τόνισε ο ποδοσφαιριστής.

Στην άλλη πλευρά της καλύβας, ο Νίκος Γιάννης, η Σταυρούλα Χρυσαειδή και ο Στάθης Σχίζας χαρακτήρισαν αναμενόμενη την υποψηφιότητα του Άρη Σοϊλέδη.

Και ενώ η συζήτηση ανάμεσα σε Άρη και Μαίη Εμμανουηλίδου συνεχιζόταν ο ποδοσφαιριστής είχε όρεξη για πειράγματα. «Απλά, εδώ πέρα σήμερα έχει πολλές αράχνες και το πρόβλημα είναι…» άρχισε να λέει ο Άρης Σοϊλέδης και η Μαίη πετάχτηκε από τη θέση της. «Έλα τώρα, μη με λες τέτοια ρε Άρη» του είπε.

«Ε, τι να σε λέω; Σε λέω ότι έχει αράχνες» απάντησε εκείνος. Τότε η Μαίη έφυγε εντελώς από το σημείο και άρχισε να λέει έντονα: «Άρη τι λες τώρα, γιατί το κάνεις αυτό. Χαχαχαχ! Πολύ αστείο».

Όταν κατάλαβε πως ο Άρης και η Ασημίνα της έκαναν πλάκα, επέστρεψε στη θέση της λέγοντας τους: «Έλα ρε συ, αφού με ξέρεις. Γιατί ήθελες να με αναστατώσεις, δεν είχα καθόλου σφυγμούς, τώρα μου ανέβασες τους παλμούς μου διακόσιους».

«Απλά, κάθε βράδυ, εδώ πέρα που κάθομαι, πριν κοιμηθώ, πάντα νιώθω κάτι ότι με ακουμπάει» είπε ο Άρης Σοϊλέδης και αναρωτήθηκε: «Μήπως είναι στα μαλλιά μου;». Τότε η Μαίη ούρλιαξε και έφυγε ξανά από τη θέση της.

 Άρης Σοϊλέδης: «Έχω δείξει αν αξίζω μια θέση στην τετράδα ή όχι»

Την υποψηφιότητα του προς αποχώρηση σχολίασε ο Άρης Σοϊλέδης στην κάμερα του Survivor. «Υποψήφιος πλέον, σε μια πολύ δύσκολη ψηφοφορία γιατί βρισκόμαστε λίγο πριν το τέλος του παιχνιδιού. Φυσικά και το δέχθηκα. Είναι θέμα στρατηγικής όπως είπαν. Εγώ, κατά τη γνώμη μου θεωρώ ότι έχω δείξει αν αξίζω μια θέση στην τετράδα ή όχι, τουλάχιστον αγωνιστικά. Δεν ξέρω κατά πόσο ο κόσμος έχει συμπαθήσει τον χαρακτήρα μου και έχει ταυτιστεί μαζί μου» σχολίασε ο παίκτης.

Ενοχλημένη η Σταυρούλα με τον Νίκο Γιάννη

Ενοχλημένη με την στάση του Νίκου Γιάννη ο οποίος αντί να προστατέψει εκείνη με την ασυλία που είχε στα χέρια του από το χθεσινό αγώνα, προστάτεψε τον Στάθη Σχίζα, είναι η Σταυρούλα Χρυσαειδή. «Χθες, η Σταυρούλα έδειξε μια απογοήτευση, μια πικρία επειδή ψήφισα τον Στάθη. Το καταλαβαίνω γιατί περίμενε πως θα την προστατέψω λόγω της παρέας μας όπως και εξήγησα έχω και τους δυο ισάξια. Τους σέβομαι και τους δυο» είπε ο Νίκος Γιάννης στην κάμερα του Survivor.

Από την πλευρά της, η Σταυρούλα σχολίασε μεταξύ άλλων ότι: «Οι περισσότεροι ξαφνιάστηκαν με την κίνησή του. Εμένα μου είχε κάνει μια νύξη πιο πριν. Ένιωσα απογοητευμένη εκείνη την στιγμή γιατί επιβεβαιώθηκε μια υποψία που είχα. Ένιωσα άσχημα γιατί είπε ότι ο Στάθης είναι δυνατός στον τάκο. Στο σημείο που είμαστε όλοι πράττουν λίγο στρατηγικά. Αυτό έκανε και ο Νίκος Γιάννης. Εδώ που είμαστε μάλλον πρέπει να τα περιμένουμε όλα. Είμαι λίγο καλύτερα αλλά δεν το ξεπέρασα ακόμα».