Καμία έκπληξη δεν προκάλεσε το γεγονός πως ο Σπύρος Μαρτίκας βγήκε γι΄ άλλη μια φορά στον τάκο και είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση από το Survivor για αυτήν την εβδομάδα. 

Η επόμενη μέρα βρίσκει και τους παίκτες της Κόκκινης και της Μπλε ομάδας απόλυτα συγκεντρωμένους στο στόχο τους, που δεν είναι άλλος από τη νίκη στον δεύτερο αγώνα ασυλίας. Οι εντάσεις, ωστόσο, δεν λείπουν στις δυο καλύβες. 

Η Βρισηίδα Ανδριώτου ανοίγει νέο κύκλο αντιπαράθεσης με τον Σπύρο Μαρτίκα. Κάποιες συζητήσεις των Κόκκινων κάνουν το μοντέλο να επιτεθεί στον πρώην σύντροφό της και να τον κατηγορήσει για ειρωνική συμπεριφορά απέναντί της.

«Το να με κοροϊδεύετε εσείς από την άλλη καλύβα είναι ωραίο δηλαδή; Τι έκανα ρε Σπύρο;» θα πει με παράπονο η Βρισηίδα Ανδριώτου ενώ εκείνος θα δικαιολογηθεί λέγοντας: «Δεν σε ειρωνευόμαστε, δεν θα το επέτρεπα. Άλλα λέγαμε, το ξέχασες»

Survivor – Spoiler: Αυτή η ομάδα θα κερδίσει τη δεύτερη ασυλία

Ο δεύτερος αγώνας ασυλίας εξελίσσεται σε ντέρμπι και κρίνεται στις λεπτομέρειες, κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο. Ποια ομάδα θα επικρατήσει; Θα καταφέρουν οι Κόκκινοι να ανατρέψουν την μέχρι τώρα πορεία τους ή οι Μπλε θα πανηγυρίσουν για ακόμη μια φορά;

Σύμφωνα με τα spoilers, στο αποψινό επεισόδιο του Survivor θα γίνει η ανατροπή αφού, μετά από απανωτές ήττες οι Κόκκινοι θα καταφέρουν επιτέλους να κερδίσουν και για πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό θα πάνε ως θεατές στο συμβούλιο του νησιού και δεν θα χρειαστεί να επιλέξουν έναν υποψήφιο προς αποχώρηση.

Survivor: Η Βρισηίδα Ανδριώτου «λυγίζει»

Στο Συμβούλιο του Νησιού τα… αίματα ανάβουν ανάμεσα στην Ασημίνα Χατζηανδρέου και τον Σπύρο Μαρτίκα, με αφορμή τη σχέση του φαρμακοποιού με την Βρισηίδα και τα όσα έγιναν μεταξύ τους. Η Βρισηίδα ξεσπά…

«Μην μου πας εμένα να μου υποστηρίξεις τη Βρισηίδα, γιατί ξέρει πολύ καλά η Βρισηίδα το τι της έχεις κάνει και το τι πλάσαρες τόσο καιρό για να πάρεις το κοινό μαζί σου» θα πει σε έντονο ύφος η Ασημίνα Χατζηανδρέου στον Σπύρο Μαρτίκα και θα προκαλέσει την αντίδραση του.

«Είσαι ηθική αυτουργός για όλα αυτά τα ψέματα που έχω υποστεί για να σπιλώσεις την προσωπικότητα μου και την ηθική μου υπόσταση εδώ μέσα» θα σχολιάσει ο φαρμακοποιός.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου θα ξεσπάσει σε κλάματα και θα ζητήσει από όλους να σταματήσουν την συζήτηση που την αφορά.

Survivor – Spoiler: Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

Λίγο αργότερα, η ηττημένη ομάδα καλείται να ψηφίσει. Ποιος ή ποια θα είναι ο δεύτερος υποψήφιος ή η δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση για αυτήν την εβδομάδα;

Με δεδομένο ότι η Μπλε ομάδα είναι αυτή που θα ψηφίσει έναν παίκτη για να βρεθεί στον τάκο, τα spoilers έχουν βρει ήδη το δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση που θα βρεθεί στο πλευρό του Σπύρου Μαρτίκα και το… ντέρμπι αναμένεται να έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Ποιος ή ποια θα βγει στον… τάκο; Η δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση αναμένεται να είναι η Βρισηίδα Ανδριώτου και έτσι το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι θα κοντραριστεί για την παραμονή του στο Survivor. Βέβαια, μεγάλο ρόλο στην αποχώρηση θα παίξει και το ποιοι ή ποιος θα βρεθούν στο δικό τους πλευρό στη διαδικασία παραμονής στο reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ.