Στο Εξομολογητήριο του After Dark, καλεσμένη του Θέμη Γεωργαντά βρέθηκε την Παρασκευή (13/5) η Έλενα Κρεμλίδου (Μαριπόσα) με σκοπό να εξομολογηθεί τις πιο πικάντικες αλήθειες της και να διεκδικήσει μία θέση στο «Πάνθεον».

Ανάμεσα σε 1.000.000 followers στο Instagram και πρωταγωνιστικό ρόλο σε σειρά θα επέλεγε δίχως σκέψη το πρώτο εάν επρόκειτο για ελληνική παραγωγή. Αντιθέτως, αν ήταν σειρά του εξωτερικού θα την έκανε τη… θυσία.

Το πιο δυνατό σημείο πάνω της είναι – όπως έχει ακούσει – τα οπίσθιά της.

Αν ταξίδευε στον χρόνο, θα πήγαινε στο μέλλον για να μπορέσει αν γίνεται να δει πώς θα είναι η ίδια σε είκοσι χρόνια από τώρα.

Πιστεύει πως στη ζωή της θα κάνει πάνω από έναν γάμο και ίσως και ένα παιδί. Θα ήθελε να ζει στην Αμερική, ή να ζει και στην Αμερική και στην Ελλάδα κάνοντας διάφορα πρότζεκτ και στις δύο χώρες.

Θα έκανε πάλι αισθησιακή φωτογράφιση; Έχει κάνει στο παρελθόν για δύο περιοδικά, το Playboy και το Nitro. Δεν δήλωσε αρνητική, αλλά αυτή τη φορά είπε πως θα ήθελε ένα ωραίο κόνσεπτ, γιατί εκείνα στις προηγούμενες δύο φωτογραφίσεις δεν της άρεσαν. Θα ήθελε κάτι καινούργιο, κάτι διαφορετικό από «ένας καναπές, ένα εσώρουχο και μια κοπέλα». Αποκάλυψε ότι δεν υπήρχε αμοιβή στο Playboy όταν έκανε την φωτογράφιση, αλλά μια δωροεπιταγή που δεν μπήκε καν στον κόπο να εξαργυρώσει, γιατί το θεώρησε λίγο αστείο.

Στο σεξ έχει κάνει role playing υποδυόμενη την προπονήτρια του μπάσκετ και ο παρτενέρ της υποδύθηκε τον εαυτό του, εννοώντας ότι ήταν μπασκετμπολίστας.

Αν ήταν άντρας για 24 ώρες τι θα έκανε; Σίγουρα σεξ, για να δει πως είναι από την άλλη πλευρά.

Το μέγεθος μετράει;

«Θέλω τα αγόρια μου, όπως έχω το κινητό μου, τύπου μαύρο και η μάξι έκδοση» απάντησε στην ερώτηση του Θέμη Γεωργαντά.