Μετά από ένα επεισοδιακό Συμβούλιο του Νησιού στο Survivor, αναδείχθηκε η τελική τετράδα των υποψήφιων προς αποχώρηση αφού μετά την Ασημίνα Χατζηανδρέου, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, ο Απόστολος Ρουβάς και ο Άρης Σοϊλέδης τέθηκαν στη διάθεση της ψηφοφορίας του κοινού.

Η απόφαση του Τάκη Καραγκούνια να ψηφίσει, μέσω της ατομικής ασυλίας, τον Άρη Σοϊλέδη έφερε στο επεισόδιο της Τρίτης (10/5) τα… πάνω – κάτω και στις δύο ομάδες.

O Κωνσταντίνος Εμμανουήλ ανέφερε πως η ανατροπή επαναλαμβάνεται, καθώς κι ο ίδιος πριν από μερικές εβδομάδες είχε πράξει ακριβώς το ίδιο ενώ ο μισθοφόρος εξήγησε την απόφασή του, προτάσσοντας το αίσθημα ευθύνης που τον διακατέχει απέναντι στο κοινό που παρακολουθεί το reality επιβίωσης. Ο Άρης Σοϊλέδης αντέδρασε έντονα στην υποψηφιότητά του, επισημαίνοντας στρατηγική κίνηση του Τάκη για να τον θέσει εκτός Survivor.

«Έσπασε» ο Τάκης Καραγκούνιας – «Δεν έχω μιλήσει ούτε ένα λεπτό με τη χήρα μάνα μου»

Ο δεύτερος συνέχισε να τον εκθέτει και για ακόμη ένα επεισόδιο στο Survivor ξέσπασε εναντίον του, συνεχίζοντας τις κατηγορίες εις βάρος του ότι έχει επικοινωνία με τον έξω κόσμο και συγκεκριμένα με την αρραβωνιαστικιά του, Μαρία Αντωνά.

«Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν παραβιάσει σοβαρούς κανόνες παιχνιδιού και ένας από αυτούς είναι ο Άρης Σοϊλέδης που μίλαγε με τη μνηστή του εκεί έξω. Δεν το έχει κάνει μια φορά, αν το είχε κάνει μια φορά δεν θα ήξερε τις προσωπικές συνεντεύξεις τις δικές μου, της Ασημίνας, του Εμμανουήλ. Έχει κάνει σοβαρά παραπτώματα» ανέφερε αρχικά ο Τάκης Καραγκούνιας.

«Εμείς κάθε φορά γινόμαστε ράκος για το έπαθλο και εκείνος έχει κάθε μέρα επικοινωνία. Θα πρέπει να καταλάβει ο κόσμος τι εννοώ επικοινωνία. Έχει πεθάνει ο πατέρας μου, έμεινα στο παιχνίδι για τον σκοπό μου και δεν έχω μιλήσει ούτε ένα λεπτό με τη χήρα μάνα μου να δω πώς είναι και σε τι κατάσταση είναι. Η μανούλα μου… Μη λέει ό,τι θέλει ο Άρης» ξέσπασε ο μισθοφόρος.

Ποιοι συμφώνησαν και ποιοι διαφώνησαν με την υποψηφιότητα του ποδοσφαιριστή;

Μπλε και Κόκκινοι έδωσαν για ακόμη μια φορά ραντεβού στο στίβο μάχης.

Πολλοί εξ αυτών δεν άντεξαν και λύγισαν όταν άκουσαν από τον Γιώργο Λιανό το έπαθλο επικοινωνίας που διεκδικούν έπειτα από 138 ημέρες μακριά από τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Οι νικητές είχαν τη δυνατότητα να μιλήσουν τηλεφωνικά με την οικογένειά τους!

Η Βρισηίδα έβαλε τα κλάματα θέλοντας να ακούσει τον μπαμπά της που του έχει αδυναμία, αλλά πιο έντονα απ΄όλους αντέδρασε ο Τάκης!

Κατέρρευσε στο άκουσμα της ευχάριστης είδησης κι άρχισε να «χτυπιέται» με ενθουσιασμό που θα μιλούσε με την κόρη του.

Ποια ομάδα κατάφερε να πάρει τη νίκη στον συγκλονιστικό αγώνα που ακολούθησε;

«Έπεσαν κορμιά» για το έπαθλο επικοινωνίας – Χαλασμός με τη Βρισηίδα που βγήκε off – Έξαλλοι οι Κόκκινοι

Ο Τάκης άλλη μία φορά φορτισμένος ψυχικά ξέσπασε σε κλάματα φωνάζοντας ότι θα κάνει τα πάντα για να κερδίσει η ομάδα του αυτό το έπαθλο.

«Θα τα δώσω όλα σήμερα. Θα αφήσω τα κόκαλά μου εδώ μέσα» είπε.

Εν τέλει όμως ήταν η Βρισηίδα που κατέρρευσε ξεμένοντας από δυνάμεις.

Η ένταση χτύπησε αρκετές φορές κόκκινο με τον Τάλα να ξεσπά για να μην φωνάζουν όλοι μαζί.

Ένας απαιτητικός στίβος μάχης με τους Κόκκινους να έχουν καλή ψυχολογία καθότι νικητές του τελευταίου αγώνα ασυλίας και μάλιστα ξεκίνησαν με καλό σερί.

Αλλά οι Μπλε έδειξαν να ανεβάζουν στροφές και πέτυχαν μία πολύ καλή εμφάνιση και το θετικό σκορ που τους έστειλε στον έβδομο ουρανό.

Οι Κόκκινοι δεν πήραν με καλό μάτι όμως το αποτέλεσμα… Ειδικά ο Νίκος Γιάννης που θεώρησε ότι η νίκη των Μπλε ήταν ξεκάθαρο αποτέλεσμα του ότι η Βρισηίδα αναγκάστηκε να αποχωρήσει στα μισά του αγώνα…

Η μπλε ομάδα, λοιπόν, έκανε τη διαφορά και πήρε το πολυπόθητο έπαθλο που θα τους ανέβαζε την ψυχολογία.

Και το είχαν ανάγκη καθώς εδώ και αρκετό διάστημα η ομάδα ρημάζεται στο εσωτερικό της από κόντρες, έριδες και… ποινές.

Μετά από ένα πλούσιο γεύμα πήραν θέση στα μόνιτορ και συνομίλησαν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα μέσα σε κλίμα μεγάλης συγκίνησης και σακρύων.

Ο Τάκης σπάραξε ακούγοντας την κόρη του – «δεν πιστεύω να με βρίζεις;».

Και στη συνέχεια τον αδελφό του: «Είχαμε το μνημόσυνο του πατέρα σήμερα»

Ξεχώρισαν επίσης οι ανιψιές του Μαρτίκα που έχουν πάρει ολοφάνερα το «λέγειν» του θείου τους.

Όσο για τη Βρισηίδα τα ντεσιμπέλ της τάραξαν τον Άγιο Δομίνικο μόλις άκουσε τον λατρεμένο της αδερφό, Λευτέρη.

Ενώ είχε επικοινωνία και με τον πατέρα της.