Το λόγο από τον Τάκη Καραγκούνια ζήτησε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου εξαιτίας την απόφαση του πρώτου να βγάλει ως υποψήφιο προς αποχώρηση από το Survivor τον Άρη Σοϊλέδη μετά το τέλος του χθεσινοβραδινού συμβουλίου κι αφού οι παίκτες επέστρεψαν στις καλύβες τους.

«Γιατί ο Άρης την επόμενη ημέρα γύρισε και μου είπε “μαγκιά μου που το έκανα», άρα δεν είναι μετανιωμένος» εξήγησε ο Τάκης Καραγκούνιας στην συμπαίκτρια του αναφερόμενος στο περιστατικό για το οποίο τόσο ο Άρης Σοϊλέδης όσο και ο Γιώργος Ταλάντσεβ τιμωρήθηκαν από την παραγωγή του Survivor.

Υπενθυμίζεται πως οι δυο παίκτες είχαν καταφέρει να αποκτήσουν πρόσβαση σε κινητό τηλέφωνο και να επικοινωνήσουν με τους δικούς τους ανθρώπους στην Ελλάδα. Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ο ποδοσφαιριστής έμπαινε στο internet και έβλεπε βίντεο με τις δηλώσεις των συμπαικτών του στην κάμερα του Survivor.

Survivor: Ενοχλημένος ο Άρης Σοϊλέδης που ακούγεται μόνο το δικό του όνομα και όχι του Γιώργου Ταλάντσεβ

«Εγώ δεν ήθελα να το αναφέρω στο συμβούλιο, ήθελα να πω ότι το κάναμε μαζί με τον Τάλα και τιμωρηθήκαμε και οι δυο γι’ αυτό. Γιατί ακούω μονίμως ο Άρης κι ο Άρης» είπε σε έντονο ύφος ο Άρης Σοϊλέδης στους συμπαίκτες του.

Η ένταση δεν άργησε να ξεσπάσει στην καλύβα με τον Τάκη Καραγκούνια να ξεσπάσει κατά του ποδοσφαιριστή γι’ άλλη μια φορά. «Μίλαγες με τη γυναίκα σου δύο μήνες και μάθαινες τι γίνεται έξω!» φώναξε ο Μισθοφόρος ενώ ο Άρης Σοϊλέδης έσπευσε να του απαντήσει πως: «Ντροπή! Είσαι ντροπή».

Survivor: Ο Σπύρος Μαρτίκας έβγαλε το καπέλο στον Τάκη Καραγκούνια που έστειλε στον τάκο τον Άρη Σοϊλέδη

Το γιατί οι παίκτες έχουν διαχωρίσει τον Άρη Σοϊλέδη από τον Γιώργο Ταλάντσεβ αν και οι δυο παραβίασαν τον ίδιο κανόνα του Survivor εξέφρασε ο Σπύρος Μαρτίκας μιλώντας με συμπαίκτριες του. «Ασχολήθηκε μόνο με συνεντεύξεις παικτών για να χαράξει την στρατηγική του ενώ ο Τάλα μίλησε μόνο με τη Βανέσα» είπε μεταξύ άλλων ενώ σε ότι αφορά την κίνηση του Τάκη Καραγκούνια να βγάλει στον τάκο τον Άρη Σοϊλέδη σχολίασε πως: «Ότι πιο σωστό και δίκαιο έχει κάνει ο Τάκης» και με αυτό τον τρόπο ο φαρμακοποιός έβγαλε το καπέλο στον συμπαίκτη του με τον οποίο δεν έχουν τις καλύτερες σχέσεις.