Καλεσμένος στο «After Dark» το βράδυ της Παρασκευής (29/4) βρέθηκε ο ανερχόμενος ηθοποιός Γιώργος Αμούτζας. Ο ηθοποιός που αυτή την περίοδο συμμετέχει στον «Σασμό» αποκάλυψε στον Θέμη Γεωργαντά γιατί δεν συμμετείχε στις «Άγριες Μέλισσες», ενώ είχε περάσει από οντισιόν.

«Ήταν αλήθεια ότι πέρασα από οντισιόν αλλά κόπηκα. Στη συγκεκριμένη συζήτηση που κάναμε για τις “Άγριες Μέλισσες” αναφερθήκαμε και στη δυσλεξία μου. Έκανα τέσσερις οντισιόν για τη δεύτερη σεζόν, κάποια στιγμή φτάσαμε να είμαι με το στυλό στο χέρι, έτοιμος να υπογράψω. Γυρίσαμε έναν πιλότο, ο πιλότος γυρίστηκε σε επτά σελίδες άγνωστο κείμενο. Αυτό εμένα κατευθείαν με έφερε σε μα διπλάσια δυσκολία πάνω στο άγνωστο κείμενο.

Θέλω να εξηγήσω τι θα πει η δυσλεξία και πώς μπορεί να δυσκολεύει έναν ηθοποιό. Το μόνο στο οποίο τον δυσκολεύει είναι η ανάγνωση ενός άγνωστου κειμένου. Είμαι διαβασμένος, έχω κάνει όλη αυτή την εσωτερική αναζήτηση και είμαι έτοιμος την επόμενη μέρα να παρέχω το μέγιστο της τέχνης μου. Στο άγνωστο κείμενο ακόμη δυσκολεύομαι πολύ. Έχασα αυτόν τον ρόλο γιατί όταν φτάσαμε να γυρίσουμε τον πιλότο, ήταν ένα άγνωστο κείμενο, σε ένα λεπτό έπρεπε να το γράψουμε!

Δεν είναι πάντα έτσι, τώρα το αν συμφωνούμε με αυτή τη διαδικασία ή όχι είναι άλλη συζήτηση. Δεν το λέω ως παράπονο, δεν καταδικάζω αυτόν τον σκηνοθέτη, ο οποίος είναι από τους πιο πετυχημένους σκηνοθέτες στη χώρα μας. Ο κ. Χαρίτος κατάφερε να αλλάξει τελείως τα δεδομένα στην Ελλάδα πάνω στην μυθοπλασία, αλλά δουλεύει με αυτόν τον τρόπο ώστε να δει σε έναν πολύ πιεσμένο χρόνο, που ορίζει το καθημερινό. Είναι κάτι που μπορεί να συμβεί. Αν ένας ηθοποιός χρειάζεται ένα λεπτό να μάθει μια σελίδα, εγώ χρειάζομαι πέντε. Δεν κατηγορώ το σύστημα» αποκάλυψε για πρώτη φορά ο Γιώργος Αμούτζας.

Οι δυο τους μίλησαν επίσης για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, την υποκριτική και το επίθετο του πατέρα του.

«Όταν με ρωτούσαν, τι θέλω να γίνω όταν μεγαλώσω έλεγα ραλίστας. Η ταχύτητα με εξιτάρει πολύ», είπε ο Γιώργος Αμούτζας αποκαλύπτοντας ότι και φέτος έτρεξε σε αγώνες.

«Οι γονείς μου άθελά τους μου φύτευαν τον σπόρο της υποκριτικής. Αντιθέτως, ήθελαν να με στρέψουν σε άλλον χώρο». Ακόμα, αναφέρθηκε στο επίθετο του πατέρα του, λέγοντας πως δεν το χρησιμοποιεί.

«Πολλές φορές αρνήθηκα βοήθεια γιατί ήθελα να πάω από τον δύσκολο δρόμο» είπε.

Ο Γιώργος Αμούτζας αναφέρθηκε και στη σύντροφό του και αποκάλυψε ότι τη γνώρισε μέσω του ίντερνετ.

Μιλώντας για την ακρίβεια για την Έλενα Πιερίδου, την κοπέλα του, είπε ότι αρχικά την έφερε στο θέατρο ένας φίλος του που δεν του τη γνώρισε και μετά από έναν χρόνο ξεκίνησαν να μιλάνε ιντερνετικά προτού κάνουν σχέση.

Μπαίνοντας στο Εξομολογητήριο δήλωσε ότι ο πιο παράξενος φόβος του είναι να μην κατανοεί αν όντως είναι καλός.

Το πρώτο πράγμα που κοιτάει σε μία γυναίκα είναι «η σεμνότητα. Μου αρέσει η κοπέλα να βγάζει κάτι άθικτο. Συνδυάζεται με την αύρα».

Έχει βγει ραντεβού με θαυμάστρια και ήταν αμήχανο γιατί δεν ήξερε τι την εντυπωσίαζε.

Βάζει 8 στο σεξ και αναφέρεται στο πόση σημασία έχει σε μια σχέση, τουλάχιστον στην αρχή.

Θα προτιμούσε να μην πάρει έναν ρόλο από το να μην κάνει σεξ ένα χρόνο. «Ένας χρόνος είναι μεγάλο διάστημα αποχής. Τρομάζω στο πόσα νεύρα θα είχα».

Θα άντεχε σε ένα ριάλιτι επιβίωσης, ενώ όπως είπε επειδή σέβεται τη σύντροφό του δεν θα έκανε σεξ σε ακραία μέρη που θα την εξέθεταν. «Αν δεν είχαμε τον κίνδυνο να μας δουν; Μπορεί να ήταν σε ένα φουσκωτό σκάφος σε ένα ξερονήσι» είπε.