Την έντονη ενόχλησή του για τις φωτογραφίες που δείχνουν τον Μάνο Δασκαλάκη να ψήνει κρέατα μόλις 17 ημέρες μετά τον θάνατο της Μαλένας δεν μπόρεσε να κρύψει ο παρουσιαστής της εκπομπής «Το Πρωινό» Γιώργος Λιάγκας. «Έχω τρελαθεί τελείως, δεν αντέχω άλλο» είπε χαρακτηριστικά.

Στις φωτογραφίες που είδαν το «φως» της δημοσιότητας από το Πρωινό, ο πατέρας των τριών νεκρών παιδιών από την Πάτρα, Μάνος Δασκαλάκης ψήνει κρεατικά, λίγες μόνο μέρες μετά την απώλεια της κόρης του. Ο φίλος του δε που είχε αναρτήσει τις φωτογραφίες στα social media, τον περιγράφει ως «ο τρελός ψήστης».

Αμέσως μετά την προβολή των φωτογραφιών, ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε λέγοντας στον αέρα: «17 ημέρες μετά τον θάνατο του παιδιού του, που δεν ξέρεις από τι πέθανε, που πρέπει να είσαι με αντικαταθλιπτικά για να είσαι όρθιος, τουλάχιστον αυτό κάνει ο φυσιολογικός άνθρωπος για μένα. Μπράβο στους ανθρώπους που καταφέρνουν να ψήνουν κρέατα και να ανεβάζουν φωτογραφίες, υποκλίνομαι. Κέφι γλέντι και χαρά υποκλίνομαι στους ανθρώπους που μπορούν να το κάνουν. Εγώ δεν θα το έκανα, θα αυτοκτονούσα».

«Έχω τρελαθεί τελείως, δεν αντέχω άλλο! Σας ζητώ συγγνώμη για την έντασή μου, είναι και τέτοιες ημέρες. Ακούστε λίγο, ο λαός τι λέει; Η ζωή συνεχίζεται, λέει ο λαός. Συγγνώμη, αλλά σε κάποιες περιπτώσεις, η ζωή δεν συνεχίζεται. Να βρεις τη δύναμη να μεγαλώσεις τα παιδιά και όχι να μην σου καεί το medium rare κρέας. 17 ημέρες μετά τον θάνατο του παιδιού σου! Λέω να το πάω χαλαρά και ήπια αλλά δεν αντέχω κάποια στιγμή» είπε ο παρουσιαστής.