Οι παίκτες της Κόκκινης Ομάδας του Survivor, κέρδισαν το ταξίδι στο Μαϊάμι και ξεσάλωσαν σε ένα ξέφρενο πάρτι με πολύ φαγητό και χορό. Και μπορεί οι Μπλε να ήταν στεναχωρημένοι που έχασαν το έπαθλο και το φαγητό, όμως μια παίκτρια δεν φάνηκε στεναχωρημένη αλλά το αντίθετο. Ο λόγος για την Σοφιάνα Αβραμάκη η οποία όχι μόνο δήλωσε τον ενθουσιασμό της που οι φίλοι της, οι οποίοι ανήκουν στην αντίπαλη ομάδα, ταξίδεψαν στο Μαϊάμι και έφαγαν, αλλά το έκανε και με ιδιαίτερο στόμφο μπροστά στους συμπαίκτες της με αποτέλεσμα να προκαλέσει την απογοήτευση τους.

Λίγη ώρα, πριν οι παίκτες της Κόκκινης Ομάδας επιστρέψουν στην παραλία, οι παίκτες της Μπλε ήλπιζαν πως οι αντίπαλοι τους θα γυρίσουν από ταξίδι τους υπερβολικά φαγωμένοι και κουρασμένοι έτσι ώστε να έχουν μια ελπίδα, την επόμενη ημέρα να κερδίσουν τον αγώνα άρα και το έπαθλο φαγητού που θα ανακοίνωνε ο Ατζούν Ιλιτζαλί.

Οι παίκτες επέστρεψαν «γεμάτοι» στην παραλία ενώ εκεί αντίκρυσαν τους παίκτες της Μπλε Ομάδας υπερβολικά κουρασμένους καθώς όλη την ημέρα την είχαν περάσει σε ένα «τετράγωνο» αφού έβρεχε και δεν μπορούσαν να πάνε πουθενά με αποτέλεσμα να είναι στριμωγμένοι όλοι στην καλύβα.

«Χθες το βράδυ γυρίσαμε από το Μαϊάμι. Ακόμα δεν το πιστεύω» είπε η Σταυρούλα Χρυσαείδη στην κάμερα του Survivor ενώ ο Σπύρος Μαρτίκας σχολίασε πως: «Στην αρχή δεν θέλανε να μας πουν γιατί δεν ήθελαν να μας προκαλέσουν».

«Η αλήθεια είναι πως όταν γυρίσαμε, συγκινήθηκα γιατί ο κύριος Ατζούν μας φέρθηκε με τον καλύτερο τρόπο. Φάγαμε του σκασμού, μας πήγε σε ξενοδοχειάρα» είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Κατσαούνης.

«Πραγματικά πίστευα μέσα μου ότι η κόκκινη ομάδα άξιζε να πάει σε αυτό το έπαθλο. Η δική μας ομάδα βάλλεται διαρκώς από γκρίνια, μιζέρια και μούτρα. Περάσαμε δύσκολα, ίσως και η δυσκολότερη μέρα του παιχνιδιού μέχρι σήμερα» είπε η Σοφιάνα Αβραμάκη στην κάμερα του Survivor όμως την συγκεκριμένη άποψη τη μοιράστηκε και με τους παίκτες της αντίπαλης ομάδας δημόσια και την άκουσαν και οι συμπαίκτες της.

«Άκουσα μια συζήτηση που είχαν τα παιδιά και άκουσα την Σοφιάννα που τους έλεγε ότι άξιζαν να πάρουν το έπαθλο. Ήταν ότι χειρότερο μπορούσα να ακούσω» σχολίασε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ και πρόσθεσε πως: «Μην ξεχνάς φίλε ότι είμαστε αντίπαλοι. Μπορεί να είμαστε ενωμένοι αλλά είμαστε αντίπαλοι. Ο Άρης και η Σοφιάνα δεν μπόρεσαν να διαχειριστούν ότι βγήκαν υποψήφιοι».

«Πριν λίγο καιρό δεν έφερε ούτε μια νίκη και παλεύαμε με νύχια και με δόντια για να φέρουμε νίκη. Και όχι να λέει ότι είμαστε τσακωμένοι μεταξύ μας. Ας κοιτάξει κι αυτή γιατί είμαστε τσακωμένοι μεταξύ μας. Πρώτα κοιτάς τη δική σου ομάδα» είπε με την σειρά του ο Τάκης Καραγκούνιας.

Τα δάκρυα της Βρισηίδας Ανδριώτου

Με δάκρυα στα μάτια για όσα άκουσε από την Σοφιάνα, η Βρισηίδα Ανδριώτου σχολίασε: «Με απογοητεύει κάθε μέρα όλο και πιο πολύ. Μας κοροϊδεύει; Έπαιξα με την καλύτερη τους παίκτρια και κέρδισα, και όταν είναι να παίξεις μαζί της τα κάνεις πάνω σου. Η ψυχολογία μου για τον αγώνα δεν είναι πάρα πολύ καλά. Πέρασα πολύ δύσκολα. Είμαστε άυπνοι, κρυωμένοι οι περισσότεροι, είχα το βράδυ πυρετό, νηστικοί. Η ομάδα χωλαίνει και νιώθω ότι θα τρέξω τσάμπα. Είμαι χάλια και σωματικά και ψυχολογικά. Νιώθω ότι θα χάσουμε. Θέλουν να παίρνουν τα πάντα από τον αντίπαλο. Να τον πατάνε. Αυτά τα άτομα είναι στην κόκκινη ομάδα».

Ζήλια πίσω από την αντίδραση της Βρισηίδας Ανδριώτου διέκρινε η Ασημίνα Χατζηανδρέου και σχολίασε: «Φάνηκε ότι κάποιοι ζήλεψαν λίγο παραπάνω. Κάποιες αντιδράσεις κάποιων παιδιών τις δικαιολογώ και τις συμμερίζομαι».

«Έμαθα ότι η Βρισηίδα όσο λείπαμε μας έβριζε. Εϊναι απαράδεκτο, είναι κακός άνθρωπος» τόνισε ο Γιώργος Κατσαούνης.