Προτού κόψει το νήμα, αυξάνει τους ρυθμούς. Ο Ant1, και ορθώς, για να ρεφάρει έστω και στο φινάλε της σεζόν -γύρω στις αρχές Ιουλίου- σε τηλεθέαση και διαφήμιση, συνεχίζει να δημιουργεί νέες εκπομπές. Το κανάλι του Αμαρουσίου δεν σταματά να βγάζει στον «αέρα» καινούργιες εκπομπές, προσπαθώντας να ενισχύσει το πρόγραμμα του στην σκληρή μάχη του ανταγωνισμού και της τηλεθέασης.

Χαρακτηριστικό είναι ότι τη Δευτέρα του Πάσχα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου παίρνει θέση στο καθημερινό πρόγραμμα του Ant1, στις 20:00 ρωτώντας «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος». Ωστόσο, εκτός από το τηλεπαιχνίδι, ο σταθμός έχει προγραμματίσει κι άλλες πρεμιέρες, ακόμα και μέσα στους καλοκαιρινούς μήνες.

Θα καταφέρουν οι παίκτες να μείνουν… «παγωμένοι»;

Ο Ant1 έχει αποκτήσει τα δικαιώματα ενός καινούργιου για τη χώρα μας format, του «Γέλασες; Έχασες!», στο οποίο οι συμμετέχοντες θα προσπαθούν να μείνουν… «παγωμένοι» απέναντι σε ό,τι αστείο συμβαίνει, είτε από τους υπόλοιπους παίκτες, είτε από την ομάδα παραγωγής.

Οι «Ιατρικές υποθέσεις»

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα Espresso, οι ιθύνοντες προγραμματίζουν να βγει στον τηλεοπτικό αέρα κι ακόμα ένα, καινούργιο για την Ελλάδα, τηλεοπτικό προϊόν, το οποίο αφορά δραματοποιημένες ιατρικές ιστορίες, υποθέσεις, δηλαδή, που έχουν σχέση με ιατρικά περιστατικά. Ο προσωρινός τίτλος της είναι «Ιατρικές υποθέσεις» και στο επίκεντρο της ιστορίας είναι μια ομάδα ιατρών, νοσηλευτών και εργαζομένων σε ιδιωτικό θεραπευτήριο που έρχονται καθημερινά αντιμέτωποι με διαφορετικές ιατρικές υποθέσεις. Στην σειρά οι εμπλεκόμενοι μιλούν και στην κάμερα, αναλύοντας όσα συμβαίνουν, τις σκέψεις τους, τις αγωνίες τους και πολλά ακόμα που θα έχουν σχέση με την ιστορία η οποία θα ξετυλίγεται σε κάθε επεισόδιο. Η πρεμιέρα των «Ιατρικών υποθέσεων» έχει προγραμματιστεί για τον Ιούλιο και αν καταφέρουν να σημειώσουν υψηλές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης, τότε θα πάρουν και… εξιτήριο για την επόμενη σεζόν.

Ποιο το μέλλον του Super Mammy

SUPER MAMMY Μάρκος Σεφερλής

Εν τω μεταξύ και την επόμενη σεζόν θα συνεχιστεί το Super Mammy με τον Μάρκο Σεφερλή, παρ’ όλο που οι φήμες ότι η σειρά θα «κοπεί» έχουν φουντώσει κάνοντας τον ηθοποιό να δώσει τη δική του απάντηση για το από πού και από ποιόν έχει ξεκινήσει η επίθεση εις βάρος του προγράμματος που φέρει την υπογραφή του.