Στις 20:00 ακριβώς, το σήμα του Ράδιο Αρβύλα «έπεσε» στον «αέρα» του Ant1 και οι τηλεθεατές περίμεναν να αντικρίσουν σε πρώτο πλάνο των Αντώνη Κανάκη, τον Χρήστο Κιούση και τον Γιάννη Σερβετά. Αντ’ αυτών όμως, στο τέλος του σήματος, οι τηλεθεατές άρχισαν να βλέπουν ένα βίντεο από την στιγμή που Ουκρανή δημοσιογράφος την «πέφτει» στον Μπόρις Τζόνσον σχετικά με τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Στο τέλος της προβολής του βίντεο, ο Αντώνης Κανάκης σχολίασε πως: «Δεν έχουμε καμία διάθεση να σας μαυρίσουμε την καρδιά έτσι κι αλλιώς είναι μαύρη. Η Ουκρανή δημοσιογράφος τα είπε τόσο σωστά, τόσο εύστοχα που νιώσαμε την ανάγκη να ξεκινήσουμε με αυτό το απόσπασμα. Δεν υπάρχει λόγος να προσθέσουμε τίποτα άλλο».

Τα δάκρυα της Ουκρανής δημοσιογράφου όταν τα «έχωνε» στον Μπόρις Τζόνσον

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου του Μπόρις Τζόνσον με αφορμή την επίσκεψή του στην Πολωνία, η δημοσιογράφος Ντάρια Καλενιούκ τον κατηγόρησε ότι «φοβάται» να υπερασπιστεί τον κόσμο της Ουκρανίας.

Με δάκρυα στα μάτια και «σπασμένη» φωνή, η δημοσιογράφος είπε στον Μπόρις Τζόνσον ότι γυναίκες και παιδιά «δέχονται τα χτυπήματα» επειδή το ΝΑΤΟ δεν επιβάλλει ζώνη απαγόρευσης πτήσεων.

«Δεν έρχεστε στο Κίεβο, κύριε πρωθυπουργέ. Δεν έρχεστε στο Λβιβ. Έρχεστε στην Πολωνία γιατί φοβάστε» είπε, προσθέτοντας ότι «το ΝΑΤΟ δεν είναι διατεθειμένο να αμυνθεί γιατί φοβάται τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο, αλλά αυτός έχει ήδη ξεκινήσει».

Η Καλενιούκ αναφέρθηκε, επίσης, και στις περαιτέρω κυρώσεις τις οποίες σκοπεύει να επιβάλει ο Βρετανός πρωθυπουργός σε εκπροσώπους της πολιτικής και οικονομικής ζωής της Ρωσίας, λέγοντας: «Μιλάτε για περισσότερες κυρώσεις, πρωθυπουργέ, αλλά ο Ρομάν Αμπράμοβιτς δεν έχει υποστεί κυρώσεις, είναι στο Λονδίνο. Τα παιδιά του δεν είναι στους βομβαρδισμούς, είναι εκεί, στο Λονδίνο. Τα παιδιά τού Πούτιν βρίσκονται στην Ολλανδία, στη Γερμανία, σε επαύλεις. Τερματίστηκαν όλα αυτά που ανέφερα; Δεν το βλέπω», σημείωσε μεταξύ άλλων η δημοσιογράφος.