Μετά και το χθεσινοβραδινό συμβούλιο του Survivor οι εντάσεις συνεχίζουν να υπάρχουν στις παραλίες των δυο ομάδων αφού κάποιοι ενοχλήθηκαν με τις υποψηφιότητες τους ενώ κάποιοι άλλοι απλά έχουν γκρίνια.

Αρχικά, ο Γιώργος Κατσαούνης, επιστρέφοντας από το συμβούλιο μιλούσε με τους συμπαίκτες του στην Μπλε Ομάδα και τόνισε πως: «Ο Σπύρος Μαρτίκας θέλει να μείνει στο παιχνίδι απ’ ότι καταλαβαίνω κι εγώ, από αυτά που βλέπω πλέον και δεν ξέρω. Βασικά δεν ξέρω τι να πιστέψω. Εμείς δεν είμαστε άξιοι να του πούμε τι να κάνει αλλά δεν τον θέλω τώρα πλέον στο παιχνίδι ρε φίλε με αυτά που κάνει. Δεν τον θέλω. Με ενοχλεί πλέον».

Σπύρος Μαρτίκας: Αυτό με κλονίζει και ψυχολογικά

Μεταξύ των υποψήφιων προς αποχώρηση είναι και ο Σπύρος Μαρτίκας ο οποίος μίλησε στην κάμερα του Survivor και μοιράστηκε τις σκέψεις του. «Υποψήφιος από το χθεσινό συμβούλιο μαζί με τον Γιάννη και την Μυριέλλα και τη Βρισηίδα. Πραγματικά νιώθω πάρα πολύ άσχημα όταν δεν φέρνω νίκες στην ομάδα μου ή να νιώθω βάρος στην ομάδα. Αυτό με κλονίζει και ψυχολογικά. Ο κόσμος θα αποφασίσει».

Μυριέλλα: Ο Απόστολος δεν είχε επιλογή – Νιώθω καλά με την υποψηφιότητά μου

Καλά με την υποψηφιότητα της όμως νιώθει η Μυριέλλα Κουρεντή την οποία υπέδειξε ο Απόστολος Ρουβάς. «Βγήκα υποψήφια προς αποχώρηση από τον Απόστολο, κάτι που περίμενα ούτως ή άλλως να συμβεί. Η διάθεση μου είναι τέλεια γιατί πολύ απλά νομίζω ότι έκανα ένα κλικ στον εγκέφαλο μου και αποφάσισα να μην με επηρεάζει τίποτα και κανένας εδώ μέσα. Δεν θα αφήσω μια υποψηφιότητα ακόμα να χαλάσει τη ψυχολογία μου άλλο. Η διάθεση μου δεν άλλαξε επειδή βγήκαν Μαχητές στον τάκο. Θεωρώ ότι ο Απόστολος δεν είχε άλλη επιλογή από το να ψηφίσει εμένα» είπε μεταξύ άλλων η ηθοποιός.

Βρισηίδα Ανδριώτου: Γκρίνιαξε και τα έβαλε με… όλους

Η Βρισηίδα Ανδριώτου είναι υποψήφια προς αποχώρηση και κάνοντας δηλώσεις στην κάμερα του Survivor γκρίνιαξε και τα έβαλε με όλους.

«Η Μυριέλλα έχει καταλάβει ότι κάποια στιγμή θα φύγει από εδώ οπότε πάει όπου φυσάει ο άνεμος. Αυτή και ο Τάκης φέρθηκαν αυτή τη φορά περίεργα, δεν σκέφτηκαν καθόλου τι μπορεί να συμβεί. Η Μυριέλλα και ο Τάκης δεν σκέφτονται μελλοντικά, σκέφτονται την εβδομάδα που θα έχουμε και την ομάδα που θα μας έρθει, γιατί έχουν υπογράψει την καταδίκη τους…. δεν έχουν καταλάβει ότι είναι πιόνια της τριάδας ειδικά η Μυριέλλα θα πουλήσει και την ψυχή της για να παραμείνει στο παιχνίδι» είπε μεταξύ άλλων το μοντέλο.

Η εξομολόγηση του Τάκη Καραγκούνια για τη ζωή και το διαζύγιο του

Από την πλευρά του ο Τάκης Καραγκούνιας, μιλώντας στην κάμερα του Survivor αναφέρθηκε στη ζωή του ενώ «λύγισε» κατά την κατάθεση ψυχής που έκανε. «Έχω γεννηθεί στο Αίγιο σε μια πολύ όμορφη επαρχιακή πόλη. Έχω πολύ όμορφες παιδικές αναμνήσεις αν και μεγάλωσα φτωχικά. Οι γονείς μου δούλευαν σκληρά. Δεν μας έλειψε το φαγητό από το τραπέζι αλλά δεν είχα σίγουρα τα πιο πολλά παιχνίδια. Ποδήλατο δεν είχα ποτέ… Αλλά μεγάλωσα ευτυχισμένος μέσα σε μια οικογένεια που μας έδειξε τι σημαίνει σεβασμός και αξιοπρέπεια. Μεγάλο κομμάτι της ζωής μου είναι όταν πήγα να εκπαιδευτώ στην ομάδα υποβρυχίων καταστροφών. Εκεί ήμουν βατραχάνθρωπος κι έμαθα πραγματικά να ξεπερνώ τα όριά μου. Το πιο δύσκολο κομμάτι της δουλειάς μου είναι ότι λείπω πολύ από το σπίτι. Δεν άντεξε με τη γυναίκα μου ο γάμος μας γιατί έφευγα για πολύ καιρό και κάπου χάθηκε αυτό. Δεν την κατηγορώ είναι μια υπέροχη γυναίκα, η μητέρα του παιδιού μου. Την αγαπώ πάρα πολύ την Δήμητρα» είπε.

Τα παιχνίδια της Σοφιάννας με το φίδι που εμφανίστηκε στην παραλία

Ένα φίδι εμφανίστηκε στην παραλία των Μπλε και η Σοφιάννα έδειξε να μην ταράζεται καθόλου και το χαρακτήρισε «φιλικό» και τόνισε πως ήταν η πρώτη που ήθελε να το πάρει αγκαλιά. Οι περισσότεροι έσπευσαν να το δουν από κοντά όμως η Σοφιάννα το έβαλε μέχρι και στο λαιμό της.

Νέος «έρωτας» γεννήθηκε στο Survivor

Οι παίκτες των δυο ομάδων του Survivor εμφανίστηκαν μπροστά στον Γιώργο Λιανό και εκεί ο παρουσιαστής ήρθε μπροστά στη… γέννηση ενός νέου έρωτα και μάλιστα ανάμεσα σε δυο παίκτες που δεν το περίμενε. Ο λόγος για την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και τον Σπύρο Μαρτίκα.

Ενώ συζητούσαν για το έπαθλο επικοινωνίας, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου φάνηκε σίγουρη πως η ομάδα της θα το κέρδιζε. «Πλανάται πλάνην οικτρά» σχολίασε ο Σπύρος Μαρτίκας και όλοι έβαλαν τα γέλια. Όταν ο Γιώργος Λιανός ζήτησε από την παίκτρια να κάνει ένα σχόλιο, εκείνη κοίταξε λάγνα τον αντίπαλο της και είπε: «Νόμιζα ότι με ξέχασες τόσες μέρες που έχεις να με αναφέρεις αλλά τελικά δεν με ξέχασες».

«Δεν ξεχνιέσαι αγάπη μου! Δεν επιτρέπεις να ξεχαστείς» της απάντησε ο Σπύρος Μαρτίκας και εκείνη αναφώνησε: «Αχ αγάπη μου!».

«Δεύτερος πλατωνικός έρωτας στον Άγιο Δομίνικο» είπε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου στον Γιώργο Λιανό.

«Λες να μου δώσει το κίνητρο να σταθώ μέχρι την Ένωση;» ρώτησε ο Σπύρος Μαρτίκας.