Το συμβόλαιο της Ηλιάνας Παπαγεωργίου με τον Alpha ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και ήδη φαίνεται πως υπάρχει μια νέα επαγγελματική πρόταση που την αφορά η οποία όμως ακόμα δεν της έχει γίνει, αφού η παρουσιάστρια κάνει διακοπές στη Τζαμάικα.

Όπως έχει ήδη αποφασιστεί, η εκπομπή Style Me Up, την οποία παρουσιάζει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, δεν θα συνεχιστεί ενώ τα γυρίσματα έχουν ολοκληρωθεί και γι’ αυτό το μοντέλο και παρουσιάστρια βρήκε ευκαιρία να κάνει το ταξίδι της στη Τζαμάικα.

Η νέα επαγγελματική πρόταση η οποία αναμένεται να γίνει στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου, όταν επιστρέψει από το ταξίδι της, αφορά την επιστροφή της στο GNTM και το Star Channel σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή Πάμε Δανάη το πρωί της Παρασκευής (25/02).

Ακόμα, οι υπεύθυνοι του Star Channel δεν έχουν αποφασίσει αν το GNTM θα βγει στον τηλεοπτικό αέρα στο πρώτο ή στο δεύτερο μισό της σεζόν, ωστόσο σίγουρο θεωρείται πως η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου δεν θα συνεχίσει την συνεργασία της με το διαγωνισμό ενώ δεν τίθεται και επιστροφή της Βίκυς Καγιά.