Το ανέφερε στον πρόλογο ότι δεν θα σχολούνταν ούτε με covid, ούτε με Survivor, ούτε με τα νέα – «δεν με νοιάζει» είπε –, αλλά με το ευχάριστο γεγονός που έρχεται. «Είναι 18 Φεβρουραρίου και είμαστε μια ανάσα από τον αρραβώνα της δεκαετίας. Αύριο αρραβωνιάζεται ο Μαυρίκιος και η Ιλάειρα».

Ο Νίκος Μουτσινάς αποφάσισε να… αφιερώσει το «Καλό μεσημεράκι» της Παρασκευής (18/2) στον επικείμενο αρραβώνα του Μαυρίκιου Μαυρικίου και της Ιλάειρας Ζήση στο «Καλό μεσημεράκι».

Η παρουσίαση ήταν επική και το τρολάρισμα δεν είχε τελειωμό.

Την αρχή έκανε η Βάνια που μοιράστηκε το φρικτό όνειρό της ότι ο αρραβώνας πήγε στραβά.

Ο λόγος; Η Βάνια άνοιξε μια σαμπάνια και ο φελλός πήγε στο μάτι του πεθερού που σε μια απότομη κίνηση πέταξε όλη την τυροκαυτερή και έλουσε την αδελφή της Ιλάειρας.

Με τη σειρά της έπεσε στη συμπεθέρα, η οποία πέταξε τη Βάνια στην πισίνα που ήταν γεμάτη κοκορέτσια.

«Αυτές ήταν από τις σπάνιες φορές που μίλησαν» είπε ειρωνικά ο Νίκος προβάλλοντας τις δεκάδες δηλώσεις τους σε όλα σχεδόν τα κανάλια.

Παράλληλα πρόβαλε συγκεντρωτικά όσα έχουν πει για το love story τους, από την πρώτη γνωριμία, την πρώτη φορά που έκαναν έρωτα, την πρόταση γάμου.

«Εγώ γονάτισα με την πρόταση» είπε χαρακτηριστικά βλέποντας τον ηθοποιό, μουσικό και παραγωγό να γονατίζει μπροστά στην καλή του.

«Καλά μη λέμε λόγια μεγάλα» σχολίασε για την ατάκα του Μαυρίκιου «μια φορά παντρευόμαστε».

Και ακολούθησε το τραγούδι που τους αφιέρωσε ο Νίκος Μουτσινάς, το οποίο είναι η παραλλαγή του «Έχω μιαν αρραβωνιάρα» του Τόλη Βοσκόπουλου, σε στίχους του παρουσιαστή, προσαρμοσμένους στον έρωτα του ζευγαριού.

Θα πάνε μήνα του μέλιτος στον… Άγιο Μαυρίκιο!

Αφού τους τρόλαρε αφιερώνοντάς τους όλο το stand up του, ο Νίκος Μουτσινάς υποδέχτηκε στο πλατό τον Μαυρίκιο Μαυρικίου και την Ιλάειρα Ζήση.

Όπως είπε το ζευγάρι, θα σπάσουν 5000 πιάτα στον αρραβώνα τους ενώ θα πάνε στον Άγιο Κωνσταντίνο με 4 στολισμένα αυτοκίνητα.

Αποκάλυψαν μάλιστα ότι θα πάνε ταξίδι του μέλιτος στον Άγιο Μαυρίκιο με τον Νίκο να πιστεύει ότι τον δουλεύουν.

Ο Μαυρίκιος δεν παρέλειψε να ανταποδώσει την πάσα από πρωινή εκπομπή που τους κατηγόρησε για υπερέκθεση λέγοντας ότι είναι αυτοί που μετά την εκπομπή τους παίρνουν τηλέφωνο και τους ρωτάνε πού να στείλουν κάμερα.