Πεινασμένοι είναι οι παίκτες της Μπλε Ομάδας του Survivor καθώς δεν έχουν καταφέρει να πάρουν νίκη για μεγάλο χρονικό διάστημα με αποτέλεσμα να χάνουν συνεχώς τα έπαθλα φαγητού. Μετά το τέλος του χθεσινού παιχνιδιού, δημιουργήθηκε ένταση ανάμεσα στον Άρη Σοϊλέδη και τον Ανδρέα Ματθαιάκη σχετικά με τα χαμένα έπαθλα φαγητού. Στη διαφωνία «μπήκε» και η Μυριέλλα Κουρεντή η οποία τόνισε στους αντιπάλους της πως το γεγονός ότι τρώνε περισσότερο δεν σημαίνει ότι δεν πεινάνε.

Ο Ανδρέας Ματθαιάκης, στο αποψινό επεισόδιο του Survivor έκανε δηλώσεις στην κάμερα του Survivor και τόνισε πως έλυσε την παρεξήγηση με τον Άρη Σοϊλέδη ενώ στην συνέχεια σχολίασε την Μυριέλλα Κουρεντή.

«Η Μυριέλλα πραγματικά το τερμάτισε. Πραγματικά ασχολίαστο. Εκείνη την ώρα δεν είχα καν κουράγια να τοποθετηθώ. Σκέφτηκα πως δεν μπορεί να το άκουσα αυτό. Είναι εριστικό. Δεν έχει καμία επαφή με την πραγματικότητα» είπε μεταξύ άλλων ο Ανδρέας Ματθαιάκης για την Μυριέλλα Κουρεντή.

Δεν πτοούνται η Διάσημοι από την επερχόμενη αποχώρηση

Μόνο Διάσημοι έχουν βγει στον… τάκο αυτήν την εβδομάδα όμως η διάθεση τους, στο επεισόδιο του Survivor το οποίο προβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (09/02), ήταν ανεβασμένη. Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση παίκτες έκαναν δηλώσεις στην κάμερα της παραγωγής και φάνηκαν έτοιμοι να τα δώσουν όλα στον στίβο μάχης για το έπαθλο άσχετο με το αν σε λίγη ώρα θα αποχωρήσουν από το Survivor.

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ζήτησε συγγνώμη εκ μέρους της Μυριέλλας Κουρεντή

Το γεγονός ότι είναι ενοχλημένοι με το σχόλιο της Μυριέλλας Κουρεντή, οι παίκτες της Μπλε ομάδας το είπαν ξανά και μπροστά στον Γιώργο Λιανό λίγο πριν φύγουν όλοι μαζί για τον στίβο μάχης.

Τότε, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου η οποία άκουσε προσεκτικά τα όσα έλεγαν οι αντίπαλοι της, ζήτησε το λόγο και ζήτησε συγγνώμη εκ μέρους της Μυριέλλας Κουρεντή τονίζοντας πως δεν την εκφράζει το συγκεκριμένο σχόλιο περί φαγητού που έκανε η συμπαίκτρια της.