Ημέρα γενεθλίων είναι η σημερινή για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και η Ελένη Μενεγάκη δεν θα μπορούσε να μην του ευχηθεί. Το μεσημέρι της Δευτέρας (09/02), η Ελένη Μενεγάκη μπήκε στο πλατό της εκπομπής «Ελένη» κι αφού έστειλε ένα φιλί στους τηλεθεατές, έκανε λίγα παιχνίδια με τον Κούπερ που ήταν ξαπλωμένος στο πλατό, κατευθύνθηκε στον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Η Ελένη Μενεγάκη ευχήθηκε στον συνεργάτη της αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Ότι θα γιορτάσω αυτή τη μέρα με άλλον άνθρωπο αντί για το παιδί μου -γιατί τέσσερις ημερομηνίες είναι αυτό που λέμε και που θα πεθάνω θα υπάρχουν παντού επάνω μου, είναι οι μέρες των παιδιών μου- ότι σε μέρα παιδιού μου πολυλατρεμένου θα έχω εσένα να βλέπω τα επόμενα χρόνια να σου λέω χρόνια πολλά κάθε φορά αντί να έχω το παιδάκι μου εδώ να το αγκαλιαζοφιλάω. Αλλά τέλος πάντων, είσαστε καλά παιδιά εσείς οι υδροχόοι. Έχετε λίγο τις ιδιαιτερότητές σας, αλλά είσαστε παιδιά».

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έπεσε στην αγκαλιά της συγκινημένος και στην συνέχεια σχολίασε: «Θέλω να σε ευχαριστήσω για όλα. Για όλα! Και όλους σας, αλήθεια».