Mια έκπληξη επιφύλαξε η Κατερίνα Καινούργιου στον Ανδρέα Μικρούτσικο την Τρίτη (1/2) μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα». Η παρουσιάστρια αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής ότι η σύντροφός του Έλενα του δημιούργησε λογαριασμό στο Instagram, με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να μένει… «παγωτό».

«Θέλω όλοι να πιάσετε όλοι τα κινητά στα χέρια σας. Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη με αυτό που ανακάλυψα. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος έκανε Instagram. Α, δεν το ξέρεις;» αποκάλυψε η Κατερίνα Καινούργιου.

Ο παρουσιαστής έμεινε με το στόμα ανοιχτό, καθώς δεν γνώριζε τίποτα και οι συνεργάτες του τον… τρόλαραν στον αέρα.

«Παρόλο που είμαι ο γλυκός άνθρωπος θα την δείρω στο σπίτι. Εγώ τα κάνω τα stories; Ο Χριστός και η Παναγία. Δουλειά δεν είχε ο διάολος χάιδευε τα παιδιά του», είπε αρχικά ο ίδιος.

Μετά είχε διάφορες απορίες που του έλυσαν οι συνεργάτες του και η Κατερίνα Καινούργιου έδειξε τον λογαριασμό του στην κάμερα.

«Απάτησα το Survivor και έβλεπα μονοπωλιακά το MasterChef»

Ο ίδιος τώρα ο Ανδρέας Μικρούτσικος προέβη σε μια αποκάλυψη στους συνεργάτες της εκπομπής «Super Κατερίνα», όταν προβαλλόταν το απόσπασμα και σχολίαζαν όλοι τους τα τεκταινόμενα στο πρώτο bootcamp του MasterChef. Aποκάλυψε, λοιπόν, ότι το βράδυ απάτησε το Survivor με το MasterChef καθώς είναι ένα πρόγραμμα που του αρέσει περισσότερο, ενώ το ριάλιτι επιβίωσης το παρακολουθεί αναγκαστικά για να γνωρίζει τις εξελίξεις και να τις σχολιάζει στην εκπομπή του Alpha, στην οποία και συμμετέχει καθημερινά.

Η Κατερίνα Καινούργιου αλλά και ο Γιάννης Πουλόπουλος σίγουρα δεν περίμεναν να ακούσουν κάτι τέτοιο, έμειναν «κάγκελο» και η παρουσιάστρια περίμενε να ακούσει τον λόγο.

«Θέλω να σας εξομολογηθώ κάτι. Απάτησα το Survivor και χθες έβλεπα μονοπωλιακά το MasterChef. Δεν μου αρέσει το Survivor. Για εσάς το βλέπω, δηλαδή για εμένα, για τη συμμετοχή μου εδώ. Στο περσινό υπήρχαν πράγματα που τα έβρισκα άκρως ενδιαφέροντα. Φέτος δεν μ΄αρέσει, όλο αυτό με τα τριπλοστησίματα, η επανάληψη, φεύγουν οι μισοί έρχονται άλλοι. Στο MasterChef μου αρέσει η τριπλέτα (σ.σ: οι κριτές), είναι εξαιρετικοί. Και μου αρέσει όταν υπάρχουν και ερασιτέχνες. Θέλουμε ανθρώπους που να αγαπάνε την μαγειρική και να κάνουν το βήμα παραπάνω», είπε μεταξύ άλλων ο Ανδρέας Μικρούτσικος.