Σήμερα στο Survivor 5 θα πέσουν κορμιά στη παραλία για το έπαθλο επικοινωνίας, με τις δύο ομάδες να συγκρούονται σφοδρά. Διάσημοι και Μαχητές θα αναμετρηθούν σε ένα δύσκολο αγώνισμα, μόλις ένα 24ωρο πριν την νέα αποχώρηση, που θα αλλάξει τις ισορροπίες στο παιχνίδι.

Σύμφωνα με spoiler, σήμερα οι Διάσημοι κερδίζουν για ακόμη μία φορά, τους αποδεκατισμένους Μαχητές, οι οποίοι θα αγωνιστούν με πεσμένο ηθικό, μετά τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών, ειδικά μετά την «σφαγή» στο προηγούμενο συμβούλιο του νησιού.

Ο Φλεβάρης λοιπόν, δεν φαίνεται να ξεκινάει καλά για μία από τις δύο ομάδες του ριάλιτι επιβίωσης, ενώ οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ.

Οι Μαχητές θα κληθούν να αντιμετωπίσουν ένα νέο «εμφύλιο», με τον Γιώργο Κατσαούνη να σχολιάζει για το γεγονός πως βρήκε στο τάκο, ότι «σου λέει ας μείνουμε εμείς εδώ οι παλιοί για να ξαναβγάλουμε τον Γιώργο στον τάκο μετά από 3 εβδομάδες και να βάλουμε τον Αντρέα και την Άσπα που είναι ο πιο αδύναμος κρίκος».

«Ξαφνικά έγιναν όλοι καλοί μαζί μου και όλοι ήθελαν να στηρίξουν τον Γιώργο γιατί ήταν ο μικρός αδερφός. Ούτε σαν μικρό αδερφό με θεωρούν, ούτε πιστεύω ότι μου έχουν μεγάλη αγάπη και συμπάθεια», φαίνεται να λέει ο αγρότης του Survivor 5.

Δείτε το σημερινό trailer: