Η Αννίτα Πάνια υποδέχτηκε στην ταράτσα της, την Πέμπτη (23/12) στο OPEN, τον καλλιτέχνη «φαινόμενο», τον μοναδικό Τόνι Σφήνο. Ο Τόνι μίλησε για τα παιδικά του χρόνια στον Άγιο Ελευθέριο Αττικής, πριν αποφασίσει να γίνει «Sfinos», αλλά και για την περιπλάνηση του στην Ευρώπη για πέντε ολόκληρα χρόνια, όπου δούλεψε από Street actor μέχρι και ζογκλέρ σε τσίρκο! Αποκάλυψε πότε γεννήθηκε ο «Τόνι Σφήνος».

Τέλος, παραδέχτηκε πως κάποια στιγμή θα γυρίσει σελίδα στη ζωή του και πως ο Τόνι Σφήνος θα φύγει. Μαγικά και ξαφνικά, όπως ακριβώς ήρθε.

«O Αντώνης είναι πίσω από τον Τόνι Σφήνος. Έμενα στον Άγιο Ελευθέριο και 15 χρονών έφυγα στα stage. Ήμουν ένα παιδί με πολλές ανησυχίες. Ήθελα να γίνω μέχρι και αστροναύτης. Στο εξωτερικό δούλεψα μέχρι και σε τσίρκο. Πλένοντας πιάτα στο εξωτερικό και ενώ τραγουδούσα με άκουσε ο ιδιοκτήτης και μου είπε να βγω στην πίστα να τραγουδήσω. Εκεί με έλεγαν Tonis the Greek», εξομολογήθηκε ο Τόνι Σφήνος.

«Προσπαθώ να φεύγω από τα φώτα της δημοσιότητας για να έχω λίγο την ηρεμία μου με την οικογένεια μου», συνέχισε ο δημοφιλής σόουμαν και παρουσιαστής και παραδέχτηκε ότι, «ακούω συνέχεια σχόλια για το μαλλί του Toni Sfinou, θέλουν να το κουρέψω. Έχω φλερτάρει την ιδέα να πετάξω περούκα και γυαλιά και να λασνάρω μια άλλη περσόνα. Από τα πρώτα θεατρικά κατάλαβαν ότι δεν πάω καλά». Διευκρίνισε επίσης ότι «στην καραντίνα έκανα πίσω για να ηρεμήσω».

Όπως είπε στην Αννίτα Πάνια, για την πρόσκλησή του στην εκπομπή της, «με πήρες τηλέφωνο και ζήτησες τον Τόνι Σφήνο», όχι τον Αντώνη και έτσι αποδέχτηκε να εμφανιστεί με τον «ρόλο» του.

«Πολλοί με καταλαβαίνουν και χωρίς τη μεταμφίεση. Δεν μου αρέσει αυτό. Ο Αντώνης Σφηνόπουλος θέλω να μείνει απείραχτος. Ο Σφηνόπουλος είναι σεμνό παιδί», αποσαφήνισε την πραγματικότητα μεταξύ περσόνας και αλήθειας.

«Όταν έμενα στην Ευρώπη έκανα acting στον δρόμο. Έμεινα 4 με 5 χρόνια στην Ευρώπη. Πριν 15 χρόνια έγινα Τόνι Σφήνος». Αλλά ήταν η «εμφάνιση στους “Ράδιο Αρβύλα”» που τον έκανε πολύ γνωστό.

Και βεβαίως δεν απέφυγε τις ατάκες του… ρόλου του:

«Είχα σκεφθεί να βγάλω ταυτότητα με το όνομα Τόνι Σφήνος, αλλά είναι ποινικό αδίκημα».

Πολύ γλυκύτατος είπε ακόμη ότι, «μου αρέσει πολύ που τα μικρά παιδιά έρχονται στις συναυλίες».

Αναφέρθηκε και στις επικρίσεις που έχει δεχτεί ότι γελοιοποιεί την εποχή των ’70s και συγκεκριμένα από τον Πασχάλη:

«Είχα ένα θέμα με τον Πασχάλη το οποίο έγινε “τσίχλα” παντού αλλά το άφησα πίσω μου. Είχε πει πως γελοιοποιώ την εποχή. Ενοχλήθηκα με το θέμα του Πασχάλη. Δεν είχα βγει ποτέ να απαντήσω και κατά καιρούς λένε διάφορα. Είναι κάποιοι δημοσιογράφοι που τους πιάνει και δεν έχουν με τι να ασχοληθούν. Αυτή την φορά, όμως, όταν άκουσα τη λέξη “γελοιοποιώ”, εκεί θίχτηκα αρκετά και έκανα μια ανάρτηση μακροσκελέστατη. Βγήκε ο Πασχάλης σε μια άλλη εκπομπή και δεν αναίρεσε κάτι, δεν πήρε κάτι πίσω. Σίγουρα συνεχίζει να το πιστεύει αλλά την μεγαλύτερη ηλικία ας την αφήσουμε στο δικό της τροπάρι. Δεν μπορούμε να τα αλλάξουμε αυτά τα πράγματα. Δεν είχα βγει ποτέ να απαντήσω και κατά καιρούς λένε διάφορα. Είναι κάποιοι δημοσιογράφοι που τους πιάνει και δεν έχουν με τι να ασχοληθούν. Δυστυχώς δεν αλλάζουν κάποια μυαλά. Το αφήνω στην ευχή του Θεού. Ενοχλήθηκα τότε που έγινε αυτό το θέμα».

«Θέλει ιεροτελεστία για να γίνω Τόνι Σφήνος. Από Τόνι Σφήνος δεν χρειάζεται διαδικασία για να γίνω Αντώνης Σφηνόπουλος».

Δεν παρέλειψε να σχολιάσει την αγάπη του για την τηλεόραση: «Μου άρεσε πολύ η τηλεόραση. Πάντα ήθελα να κάνω τηλεόραση, είμαι ερωτευμένος με την τηλεόραση. εγώ ξεκίνησα από το Youtube. Έχω και φανατικούς αλλά και haters».

Τέλος, όταν ρωτήθηκε η Αννίτα Πάνια από τον Τόνι Σφήνο για το ποιος νομίζει ότι είναι στην πραγματικότητα, της είπε ο ίδιος «είμαι ο Δημήτρης Κοντολάζος», με την παρουσιάστρια να μένει άφωνη.