Ο Σταμάτης είχε κάνει την εμφάνισή του στο Διαφάνι και μαζί έκανε τη ζωή της Βιολέτας δύσκολη. Στο τέλος όμως, πήρε τη βαλιτσούλα του, αποχαιρέτησε το Διαφάνι και την πρώην σύζυγό του και κατάφερε αν και… τζαναμπέτης να κάνει το τηλεοπτικό κοινό να τον δει με άλλο μάτι. Ο Σταμάτης λοιπόν, επιστρέφει ξανά στο Διαφάνι και την ανακοίνωση έκανε ο ηθοποιός Νίκος Ψαρράς ο οποίος είχε υποδυθεί τον συγκεκριμένο ρόλο.

Ο Νίκος Ψαρράς, το πρωί της Πέμπτης, βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό» του Ant1 και έκανε την αποκάλυψη.

«Επιστρέφω στις Άγριες Μέλισσες. Από τον Γενάρη ξαναμπαίνω. Από το καλοκαίρι το συζητούσαμε για να επιστρέψω. Ήρθε η Μελίνα με τον Πέτρο στην Επίδαυρο, είχαν μια σκέψη, ήθελαν να δουν τη δική μου διαθεσιμότητα και πόσο το θέλω. Εγώ το ήθελα πολύ! Τον “Σταμάτη” τον αγάπησα, παρότι είναι έτσι λίγο τζαναμπέτης. Είναι πάρα πολύ ωραία η κατάσταση στο Διαφάνι» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Νίκος Ψαρράς για την τηλεοπτική επιστροφή του στις «Άγριες Μέλισσες».

«Η δουλειά μας είναι πολύ δύσκολη, ο κόσμος βλέπει το αποτέλεσμα»

Ο Νίκος Ψάρρας αναφέρθηκε στο κλίμα που επικρατούσε κατά την συμμετοχή του στις Άγριες Μέλισσες και τόνισε πως περνούσε πολύ ωραία και πως ουσιαστικά αυτό είναι το ζητούμενο. 

«Όταν είσαι σε μια δουλειά, τι θέλεις; Να περνάς καλά, κατ’ αρχάς. Και με το πέρας του χρόνου, όσο μεγαλώνεις, αυτό επιζητάς. Να είσαι με αγαπητούς συναδέλφους, φίλους. Η δουλειά μας είναι πολύ δύσκολη, ο κόσμος βλέπει το αποτέλεσμα. Το να κάνεις κάθε μέρα 10 ώρες γύρισμα και μετά να φεύγεις για πεντάωρη πρόβα, δηλαδή να είσαι 17 ώρες non stop στο δρόμο, είναι δύσκολο, δεν είναι εύκολο. Οπότε, κοιτάζεις πόσο καλά μπορείς να περάσεις. Οι περισσότεροι είναι πολύ καλοί μου φίλοι. Και όλοι όσοι έχουν μπει τώρα, ο Αιμίλιος, ο Οδυσσέας που είναι και σκηνοθέτης μου» ανέφερε ο Νίκος Ψαρράς.