Η συνεργασία με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, η συμμετοχή στο «Κωνσταντίνου και Ελένης» αλλά και το ελληνικό metoo ήταν μερικά από τα θέματα στα οποία αναφέρθηκε ο ηθοποιός Περικλής Αλμπάνης μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» το πρωί της Τρίτης (07/12).

«Είχα την τύχη να συνεργαστώ με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, ήταν δυναμική και αντράκι, ένας υπέροχος άνθρωπος. Η Αλίκη είχε πολύ λίγους φίλους, πήγαιναν δίπλα της να πάρουν κάτι, και το καταλάβαινε» ανέφερε αρχικά ο Περικλής Αλμπάνης.

Το άγνωστο περιστατικό στα καμαρίνια

Ένα άγνωστο περιστατικό με πρωταγωνίστρια την Αλίκη Βουγιουκλάκη εξομολογήθηκε ο ηθοποιός στην κάμερα της εκπομπής του Mega. «Ήμασταν στην Σπάρτη και ήθελε να βγει με το παντελόνι που είχε φέρει από την Αμερική το 1965 για το “Χτυποκάρδια στο θρανίο”. Με φώναξε στο καμαρίνι και μου λέει πως δεν κουμπώνει. Μου είπε: “Θα ξαπλώσω στις καρέκλες και θα με κουμπώσεις”. Ρούφηξε την κοιλιά, κούμπωσε το κουμπί στο πάνω μέρος και έπρεπε εγώ να ανεβάσω το φερμουάρ. Προσπάθησε αλλά μου έμεινε στα χέρια. Μου έδωσε μια πάρα πολύ ωραία… μούντζα και βγήκε στην σκηνή αφού έριξε κάτι ριχτό από πάνω της» είπε ο ηθοποιός.

«Είναι τραγικό άνθρωποι του πνεύματος να θέλουν να τσαλαπατήσουν τα όνειρα άγουρων παιδιών»

Αναφερόμενος στο ελληνικό metoo, ο Περικλής Αλμπάνης είπε ότι «όσα καταγγέλθηκαν τα γνώριζα. Το τι γινόταν με τον συγκεκριμένο άνθρωπο, τα γνώριζα. Παρενόχληση έχω ζήσει στο θέατρο, αλλά οκ, το αντιμετώπισα. Είναι τραγικό άνθρωποι του πνεύματος να θέλουν να τσαλαπατήσουν τα όνειρα άγουρων παιδιών».

Ο θάνατος του Κώστα Ευριπιώτη

Ο Περικλής Αλμπάνης αναφέρθηκε και στην απώλεια του Κώστα Ευριπιώτη η οποία του «στοίχισε. «Μου στοίχισε πάρα πολύ, ήταν τόσο ξαφνικό. Είχαμε κάνει πολλές παραστάσεις μαζί» είπε ο ηθοποιός.

Το τεράστιο ποσό που πήρε για να παίξει στο «Κωνσταντίνου και Ελένης»

«Το μεγαλύτερο χρηματικό ποσό το πήρα στο “Κωνσταντίνου και Ελένης”. Για ένα επεισόδιο πήρα 1,5 εκατομμύριο δραχμές. Έχω κάνει δουλειά μόνο για τα χρήματα, για τον βιοπορισμό της οικογένειας. Έχω δανείσει και χρήματα σε συνάδελφο και από τότε χάλασαν οι σχέσεις μας», αποκάλυψε κλείνοντας ο Περικλής Αλμπάνης.