Καλεσμένος της Αννίτας Πάνια θα είναι το βράδυ της Πέμπτης, ο Νίκος Μουτσινάς στην εκπομπή «Ανοιχτά». Ο παρουσιαστής δεν συνηθίζει να δίνει συνεντεύξεις και οι τηλεοπτικές του εμφανίσεις σε πλατό άλλων, είναι περιορισμένες. Τώρα, όμως ο Νίκος Μουτσινάς όχι μόνο θα δώσει συνέντευξη αλλά θα επιστρέψει και στον τόπο του… εγκλήματος.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Μουτσινάς πέρασε ξανά το κατώφλι του Open μετά από τρία χρόνια προκειμένου να μιλήσει στην Αννίτα Πάνια.

Φυσικά, το επεισόδιο, όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή «Happy Day», δεν είναι ζωντανό αλλά μαγνητοσκοπημένο και μάλιστα υπάρχει και παρασκήνιο πίσω από την συγκεκριμένη συνέντευξη.

Το παρασκήνιο της συνέντευξης στην Αννίτα Πάνια παρά τη δικαστική διαμάχη

Η συνέντευξη του Νίκου Μουτσινά στην Αννίτα Πάνια μαγνητοσκοπήθηκε πριν από 1,5 μήνα αλλά παρέμεινε στο συρτάρι. Ενώ αρχικά, ο ΣΚΑΪ είχε δώσει την έγκρισή του να μιλήσει στο Open, σύμφωνα με το «Happy Day» φαίνεται πως υπήρχαν δεύτερες σκέψεις για την προβολή της.

Ο λόγος που οδήγησε τον ΣΚΑΪ στις δεύτερες σκέψεις αφορούσε στο γεγονός πως ο Νίκος Μουτσινάς και το Open βρίσκονται σε δικαστική διαμάχη εξαιτίας της ρήτρας που υπήρχε στο συμβόλαιο του παρουσιαστή καθώς η αποχώρηση του από τον σταθμό έγινε νωρίτερα από τη λήξη του.

Οι ενδοιασμοί που είχαν, παρακάμφθηκαν και το επεισόδιο βγήκε από το συρτάρι και θα προβληθεί την Πέμπτη στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια, «Ανοιχτά».