Ο Αντώνης Κανάκης και οι συνεργάτες του έδωσαν τα χέρια με τους υπεύθυνους του Ant1 και έτσι έκλεισαν πίσω τους την πόρτα του Open και άνοιξαν αυτή του σταθμού του Αμαρουσίου. Η παρέα ετοιμάζεται για δυο πρεμιέρες με την πρώτη να έχει προγραμματιστεί την ερχόμενη Δευτέρα.

Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 8 Νοεμβρίου, στις 20:00 θα βγει στον «αέρα» η εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» ενώ η δεύτερη πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου στις 20:00 οπότε και θα προβληθεί το «Βινύλιο».

Προκειμένου όμως να βρεθεί χώρος και χρόνος για να μπουν οι «Ράδιο Αρβύλα» και το «Βινύλιο» στο πρόγραμμα του Ant1, οι υπεύθυνοι του σταθμού προέβησαν σε ορισμένες αλλαγές.

Έτσι, η πετυχημένη σειρά του Ant1 «Ήλιος» αλλά και το τηλεπαιχνίδι του Μάρκου Σεφερλή «5×5» θα προβάλλονται από την ερχόμενη Δευτέρα, σε νέες ώρες.

Πιο αναλυτικά, ο «Ήλιος» θα βγαίνει στον τηλεοπτικό αέρα στις 17:30 αντί για τις 20:00 που είναι μέχρι και σήμερα η ώρα προβολής της σειράς. Νωρίτερα όμως θα προβάλλεται και το «5×5». Το τηλεπαιχνίδι που παρουσιάζει ο Μάρκος Σεφερλής θα προβάλλεται από την ερχόμενη Δευτέρα 8 Νοεμβρίου στις 16:30 αντί για τις 17:45 που προβαλλόταν μέχρι σήμερα.