Δυο σειρές που προβάλλονται σε διαφορετικά κανάλια και με διαφορετική θεματολογία. Η μια είναι καθημερινή δραματική σειρά εποχής και η άλλη καθημερινή οικογενειακή κωμωδία. Η  μια προβάλλεται στην ΕΡΤ και η άλλη στον Ant1.

Ο λόγος για τις σειρές «Άγριες Μέλισσες» και «Σε ξένα χέρια». Αν και φαινομενικά οι δυο σειρές δεν έχουν κάτι κοινό, η πραγματικότητα είναι λίγο διαφορετική καθώς και οι δυο γυρίζονται από την ίδια εταιρεία παραγωγής, αυτή του Γιάννη Καραγιάννη.

Οι ηθοποιοί των δυο σειρών, αρκετές φορές συναντιούνται στο χώρο που γίνονται τα γυρίσματα. Αυτό συνέβη και πρόσφατα, όταν η «Διώνη Μαστραπά-Φεγκούδη» από τα «Ξένα Χέρια» συνάντησε τον «Ακύλα Μεγαρίτη» από τις «Άγριες Μέλισσες».

Η ηθοποιός Χριστίνα Αλεξανιάν, η οποία υποδύεται τη «Διώνη Μαστραπά-Φεγκούδη» λίγο πριν μπει για γύρισμα και ενώ διάβαζε το σενάριο και τα λόγια που θα έλεγε, πέρασε λίγο χρόνο με τον «Ακύλα Μεγαρίτη» δηλαδή τον «Αιμίλιο Χειλάκη».

Οι δυο τους αντάλλαξαν ατάκες από τα σενάρια τους και το αποτέλεσμα είναι ξεκαρδιστικό.

Η Χριστίνα Αλεξανιάν μιλούσε ως «Διώνη» και ο Αιμίλιος Χειλάκης της απαντούσε ως σκληρός «Ακύλας». Όπως ήταν φυσικό, όσοι έβλεπαν αυτό το ιδιαίτερο στιγμιότυπο δεν κατάφεραν να κρατήσουν τα γέλια τους.

Δείτε το βίντεο που «ανέβασε» η Χριστίνα Αλεξανιάν: