Στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» παραχώρησε συνέντευξη ο Γρηγόρης Αρναούτογλου κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» στο οποίο συμμετέχει.

Ένα από τα κύρια θέματα συζήτησης ήταν η επιστροφή του «Ποιος θέλει να γίνει Εκατομμυριούχος» καθώς το όνομα του Γρηγόρη Αρναούτογλου έχει ακουστεί έντονα για την παρουσίαση.

«Δεν ξέρω πόσοι μνηστήρες βγήκαν στον Εκατομμυριούχο. Το ξέθαψα το παιχνίδι αυτό για να εξηγήσω  ότι θέλω πάρα πολύ να το κάνω. Το έχω μέσα στο μυαλό μου ότι θα ήθελα να συμβεί. Γιατί δεν ήταν όλα τα παιχνίδια να γίνουν τώρα. Δεν θα γινόταν τώρα και το Ελλάδα έχεις Ταλέντο και ο Εκατομμυριούχος. Εγώ θεώρησα ότι για τα 3 χρόνια που θα είμαι στον ΑΝΤ1, έβαλα μέσα στο θέμα του συμβολαίου ότι θα ήθελα αυτά τα δύο προγράμματα αν γίνουν στην Ελλάδα να έχω μια επιλογή», ανέφερε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Θα παρουσιάσει ή όχι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τελικά το «Ποιος θέλει να γίνει Εκατομμυριούχος»; «Η συζήτησή μας έχει μείνει εκεί» είπε ο παρουσιαστής.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.