Πριν λίγες μέρες, η Νίκη Λυμπεράκη έκανε την εμφάνιση της στο πλατό του Live News όπου ο Νίκος Ευαγγελάτος την καλωσόρισε στον σταθμό και ενημέρωσε τους τηλεθεατές πως σύντομα η δημοσιογράφος θα έχει και δική της εκπομπή.

Το Mega ανακοίνωσε τη νέα εκπομπή που θα παρουσιάζει η Νίκη Λυμπεράκη. Συγκεκριμένα, το νέο επαγγελματικό εγχείρημα της δημοσιογράφου θα ονομάζεται «Μεγάλη εικόνα».

Χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του Mega αναφέρει: Σε έναν κόσμο που τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα και σε ένα περιβάλλον που αλλάζει διαρκώς, η αναζήτηση της ουσίας μοιάζει πιο αναγκαία από ποτέ. Με αυτό τον στόχο μπαίνει στη ζωή και στους δέκτες μας η «ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΚΟΝΑ» του MEGA.

Η Νίκη Λυμπεράκη με τη νέα, εβδομαδιαία εκπομπή επικαιρότητας, δημοσιογραφικής ανάλυσης και συνεντεύξεων φέρνει σε πρώτο πλάνο τα μεγάλα γεγονότα, όσα καθορίζουν τις ζωές μας αλλά και πρωταγωνιστές γνωστών ή αγνώστων ιστοριών που αξίζει να ειπωθούν. Με ανοιχτούς ορίζοντες, με βάθος και χωρίς κορώνες, όπως χρειάζεται, για να δούμε τη «ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΚΟΝΑ», την ουσία των θεμάτων και των ανθρώπων.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.