Πριν λίγες μέρες, ανακοινώθηκε επίσημα πως η Νίκη Λυμπεράκη ανήκει στο δυναμικό του Mega. Το απόγευμα της Τρίτης, η δημοσιογράφος έκανε την πρώτη της εμφάνιση στον «αέρα» του σταθμού ενώ δεν άργησε και η… αποκάλυψη.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Ευαγγελάτος υποδέχθηκε την Νίκη Λυμπεράκη στο πλατό του «Live News» προκειμένου να σχολιάσει το θέμα με τους αρνητές του κορονοϊού και τους αντιεμβολιαστές.

«Η δημοσιογραφική ομάδα του Mega μεγαλώνει και μεγαλώνει όχι μόνο σε αριθμό αλλά και σε ποιότητα. Θα καλησπερίσω, λοιπόν, εδώ κοντά μας τη Νίκη Λυμπεράκη. Η Νίκη έχει εδώ και λίγες μέρες ενταχθεί στο δημοσιογραφικό επιτελείο του Mega. Θα την δούμε με τη δική της εκπομπή πάρα πολύ σύντομα» είπε ο Νίκος Ευαγγελάτος και αποκάλυψε πως σύντομα η Νίκη Λυμπεράκη θα έχει δική της εκπομπή στον σταθμό.

«Καλησπέρα σας. Καλησπέρα Νίκο. Η αλήθεια είναι ότι τα χαμόγελα εξαντλούνται στο καλωσόρισμα γιατί η επικαιρότητα κατά τα λοιπά δεν αφήνει κανένα περιθώριο. Σκέφτομαι ότι με 14.500 νεκρούς οι αρνητές του κορονοϊού δεν δικαιούνται πια να αποκαλούνται καν έτσι. Είναι αρνητές της πραγματικότητας οι άνθρωποι. Τα παιδιά έχουν μπει στο κάδρο και πρέπει να ξαναδούμε την υπόθεση από την αρχή» υπογράμμισε, με τη σειρά της, η Νίκη Λυμπεράκη.