Δύο από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα του καλοκαιριού, το πλέον αινιγματικό… ζευγάρι, αλλά και τα δύο άτομα που απασχόλησαν την κοινή γνώμη και τους θεατές του Survivor βρέθηκαν στο πλατό του The 2night Show και μίλησαν για την εμπειρία τους στο Survivor αλλά και τον απόηχο με τα σχόλια για την σχέση τους.

Ο λόγος φυσικά για τον Σάκη Κατσούλη και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, οι οποίοι πέρασαν το κατώφλι του talk show του ΑΝΤ1 και μίλησαν για την εμπειρία τους στο reality show επιβίωσης, αλλά και την υπερβολική τους έκθεση από τα μέσα. Με τους δυο τους να επισημαίνουν ότι οι δημοσιογράφοι ξεπέρασαν την δεοντολογία όταν έβαλαν στο… παιχνίδι τις οικογένειές τους.

Μιλώντας η Μαριαλένα Ρουμελιώτη δήλωσε ότι ήξερε πως θα εκτεθεί, αλλά εκείνο που την πείραξε ήταν η επικοινωνία των μέσων με την μητέρα της και το πόσο επίμονα την κυνηγούσαν: «Νομίζω ότι ήμουν από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα στο φετινό Survivor για πολλούς λόγους και διαφορετικούς. Ήξερα ότι μπαίνοντας σε ένα παιχνίδι, θα εκτεθώ λίγο παραπάνω, αλλά δεν περίμενα όλη αυτήν την εξέλιξη. Ξεπεράστηκαν τα όρια, επικοινώνησαν με την οικογένειά μου και δεν το ήθελα. Η οικογένειά μου είναι πολύ άπειρη στον χώρο κι επηρεάστηκε. Έπαιρναν τηλέφωνο στην μητέρα μου κι έλεγαν ότι η κόρη σου έχει πολύ άσχημη εικόνα έξω και πρέπει να την φτιάξεις» τόνισε χαρακτηριστικά.

Έπειτα τον λόγο πήρε ο Σάκης Κατσούλης και αφού συμφώνησε με τα λεγόμενά της είπε για την ενόχληση που είχε από τους δημοσιογράφους ο παππούς του: «Άλλο να πας σε μια γυναίκα, που το παιδί της είναι εδώ κι άλλο όταν το παιδί της είναι στην άλλη άκρη του κόσμου… Ότι και να σου πουν δεν το πιστεύεις. Σε εμένα πήγαν και βρήκαν τον παππού μου στο Ξυλόκαστρο. Πολλές φορές και με ολοσέλιδα σε εφημερίδες. Δεν τον ρώτησα ποτέ πώς τον βρήκαν. Είναι ένας μεγάλος άνθρωπος, που έχει περάσει πολλά. Είναι απαράδεκτο».