«Ωραία που είναι η νύφη μας, ωραία που είναι τα προικιά της» ακούστηκε στον «αέρα» της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι» και η μέλλουσα νυφούλα Δήμητρα Αλεξανδράκη εισέβαλε στο πλατό κάνοντας έκπληξη στον Νίκο Μουτσινά.

Ο λόγος που το μοντέλο βρέθηκε στην εκπομπή του Νίκου  Μουτσινά ήταν πως ήθελε να παραδώσει η ίδια το προσκλητήριο του γάμου της στον παρουσιαστή.

Η γκάφα όμως δεν άργησε να γίνει καθώς ο Νίκος Μουτσινάς αποκάλυψε στον «αέρα» την ημερομηνία που η Δήμητρα Αλεξανδράκη θα παντρευτεί τον αγαπημένο της, και αυτή είναι η Πρωτομαγιά του 2022 στο Πόρτο Χέλι.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη προσπάθησε να σταματήσει τον χειμαρρώδη παρουσιαστή καθώς δεν είχε αντιληφθεί πως το προσκλητήριο του γάμου της ήταν και στο video wall και φαινόντουσαν καθαρά όλες οι λεπτομέρειες του γάμου.

«Αυτό που ζω το εύχομαι σε όλους τους ανθρώπους και ειδικά σε αυτούς που δεν με συμπαθούν μπας και με αφήσουν ήσυχη» είπε η Δήμητρα για αυτήν την όμορφη περίοδο που διανύει.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.