Τέλος στις όποιες φήμες περί «κοψίματος» του «Game of Chefs» έβαλε η παρουσιάστρια του, Ντορέττα Παπαδημητρίου ξεκαθαρίζοντας πως το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί κανονικά σύμφωνα με την προγραμματισμένη ημερομηνία του.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και δήλωσε μεταξύ άλλων πως είναι χαρούμενη που συμμετέχει στο συγκεκριμένο project και πως η φετινή χρονιά είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι σε αυτό το project. Είναι διαφορετικό, κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί σε μαγειρικό παιχνίδι, εννοώ οι κανόνες του. Οι κριτές είναι πολύ ωραίοι τύποι. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, το project θα ολοκληρωθεί τέλος Οκτώβρη. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην ολοκληρωθεί. Είναι μια ανταγωνιστική χρονιά, παίζουμε σε ανταγωνιστική ζώνη. Οποιοδήποτε πρόγραμμα θέλει τον χρόνο του. Θα αλλάξουν τα πράγματα με τα νούμερα, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να “κοπεί”», ανέφερε αρχικά η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

«Το κομμάτι της τηλεθέασης δεν είναι στον δικό μου έλεγχο. Εμένα με νοιάζει αυτό που συμμετέχω να μου αρέσει. Του αξίζει να πάει καλά, Δεν θεωρώ ότι πρέπει να γίνει πιο reality για να πάει καλύτερα» πρόσθεσε στην συνέχεια η ηθοποιός και παρουσιάστρια.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.