Η Ειρήνη Λεμπέση εμφανίστηκε μπροστά στον Γιώργο Καράβα και εκείνος σχολίασε πως: «είσαι ότι καλύτερο έχω δει μέχρι στιγμής στο GNTM» εκφράζοντας έτσι τον ενθουσιασμό του στο πρόσωπο του νεαρού μοντέλου.

Η νεαρή κοπέλα τόνισε ότι δεν έχει ασχοληθεί ποτέ επαγγελματικά με το μόντελινγκ και πως το πρώτο βήμα στο χώρο είναι η συμμετοχή της στο διαγωνισμό μόδας του Star Channel.

Στην συνέχεια η πανύψηλη Ειρήνη άνοιξε την πόρτα του πλατό και εμφανίστηκε μπροστά στους κριτές οι οποίοι την υποδέχθηκαν με επιφωνήματα θαυμασμού. Αφού έκανε την πρώτη συνέντευξη με τους κριτές, την έστειλαν να φορέσει το μαγιό της.

Εκείνη την στιγμή, ο Γιώργος Καράβας μπήκε στο πλατό και τόνισε στους κριτές: «Δεύτερη χρονιά που είμαι εδώ δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πλάσμα. Έχω πάθει πλάκα. Είναι εξαιρετική».

Η πόρτα του πλατό άνοιξε για άλλη μια φορά και η Ειρήνη εμφανίστηκε για άλλη μια φορά, φορώντας το μαγιό της και οι κριτές… χάζεψαν. Δημήτρης Σκουλός και Ζενεβιέβ Μαζαρί κάθισαν στο πάτωμα απλά για να τη…χαζέψουν όπως είπαν.

«Όλοι μας σε χαζεύουμε» τόνισε η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου. Η νεαρή κοπέλα πέρασε στην επόμενη φάση του διαγωνισμού με τέσσερα «ναι».