Ο Αντώνης Κισκήρας είχε δηλώσει συμμετοχή στο φετινό GNTM αλλά τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα τα επιθυμούσε το νεαρό μοντέλο.

Μιλώντας στην κάμερα του «Πρωινού» o Αντώνης Κισκήρας «άδειασε» την παραγωγή του GNTM 4.

Σε ερώτηση τι συνέβη και αν και έχει εμπειρία, δεν κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση, ο νεαρός ανέφερε πως: «Θεωρώ αρχικά πως θα μπορούσα να περάσω στην επόμενη φάση. Μετά από τις 13 ώρες αναμονή, την κούραση… δεν έχεις τόσο καθαρό μυαλό. Πήγα στις 7 το πρωί και μπήκα 10 το βράδυ. Αυτό πρέπει να το δει λίγο η παραγωγή γιατί όσο να’ ναι με κανά -δυο σάντουιτς όλη μέρα… δεν την βγάζεις. Το θέμα είναι να υπήρχε καλύτερη οργάνωση στο να μην περιμένουμε όλη μέρα».

Είναι ένα παιχνίδι που μπαίνουν μόνο μοντέλα; «Σαφώς όχι! Τηλεόραση είναι και πρέπει να μπουν και χαρακτήρες ώστε ο κόσμος να μην βαριέται. Υπήρχαν κάτι παιδιά που αυτές τις 13 ώρες ήθελαν να μιλάνε συνέχεια στην κάμερα. Αυτοί πέρασαν όλοι» απάντησε ο Αντώνης Κισκήρας.

«Εγώ είδα ένα αρνητικό κλίμα και κατάλαβα ότι δεν υπήρχε διάθεση να με περάσουν. Όταν θες να κάνεις διαγωνισμό για μοντέλα, είναι λίγο παράλογο να μην περάσεις τα μοντέλα» είπε το νεαρό μοντέλο.

Ο Αντώνης Κισκήρας χαρακτήρισε επιθετική την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου ενώ θυμήθηκε πως έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Δημήτρη Σκουλό.

Τέλος, το νεαρό μοντέλο τόνισε πως δεν το μετάνιωσε που δήλωσε συμμετοχή στο GNTM 4 καθώς είναι πολύ καλά δικτυωμένος και μόνο καλό μπορεί να του κάνει ακόμα και η αρνητική διαφήμιση.