Η Φαίη Σκορδά, κατά την περσινή τηλεοπτική σεζόν είχε δηλώσει πολλές φορές στον «αέρα» πως επιθυμεί να συνεργαστεί με τον Γιώργο Ασημακόπουλο, πρώην παίκτη του Survivor, καθώς της είναι ιδιαίτερα συμπαθής.

Το «Πρωινό» του Ant1 επέστρεψε και ανάμεσα στους συνεργάτες της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα ήταν και ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Η συνεργασία όμως αυτή κράτησε μόλις μια εβδομάδα. Ο Γιώργος Ασημακόπουλος, το πρωί της Δευτέρας, μίλησε στην κάμερα του «Happy Day» και εξήγησε τι συνέβη και αποχώρησε από το «Πρωινό» μόλις μια εβδομάδα από την πρεμιέρα.

«Ήταν μια απόφαση που πήρα εγώ γιατί την εκάστοτε χρονική περίοδο είμαι πραγματικά πάρα πολύ πιεσμένος με τα επαγγελματικά μου και ήθελα να δώσω focus και βάρος εκεί. Δεν ξέρεις τι θα γίνει στο μέλλον.

Οι υποχρεώσεις στα μαγαζιά υπάρχουν πάντα και πάντα θα υπάρχουν. Δεν έχω να πω κάτι συγκεκριμένο γι’ αυτό. Μπορεί και να το σκεφτόμουν. Ευχαριστώ πάρα πολύ για τον ελάχιστο χρόνο που μου έδωσαν να εμφανιστώ στην εκπομπή τους, αλλά όλα είναι πιθανά και στο μέλλον» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Ασημακόπουλος.