Η τηλεοπτική σεζόν φτάνει στο τέλος της και οι εκπομπές ρίχνουν αυλαία η μια μετά την άλλη με τους παρουσιαστές να αποχαιρετούν τους τηλεθεατές τους.

Ο Νίκος Μουτσινάς, βρίσκεται μια ανάσα από το φινάλε της εκπομπής του «Καλό μεσημεράκι» και το μεσημέρι της Παρασκευής εμφανίστηκε στον «αέρα» ιδιαίτερα συγκινημένος.

Ο παρουσιαστής υποδέχθηκε τους τηλεθεατές και υπογράμμισε πως νιώθει μια συγκίνηση καθώς κλείνει ένας κύκλος.

«Τελευταία Παρασκευούλα. τη Δευτέρα η τελευταία εκπομπή. Συγκινούμε με ένα τρόπο. Δεν θέλω να κλάψω. Τη Δευτέρα θα κλάψω. Είναι συγκινητικό γιατί κλείνει ένας κύκλος, ο φετινός κύκλος που ήταν μια χρονιά δύσκολη, όχι για εμάς σαν εκπομπή, αλλά… Τη Δευτέρα θα γίνει χαμός. Καναλάρα, εκπομπάρα και παρτάρα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μουτσινάς.

Λίγη ώρα αργότερα, υποδέχθηκε τη «Βάνια» στο πλατό. «Α ρε Νικόλα, εσύ τελειώνεις. εγώ θα συνεχίσω για καλοκαίρι» του είπε η «Βάνια».

«Συμβολαιάρα έχεις, μην το συζητάς, πήρες και το καλοκαίρι» σχολίασε ο παρουσιαστής και η «Βάνια» του τόνισε πως δεν έχει υπογράψει ακόμη.

Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για το φινάλε της εκπομπής

Ανακοίνωση για το φινάλε της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι» έβγαλε ο ΣΚΑΪ. Ο Νίκος Μουτσινάς θα αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές την ερχόμενη Δευτέρα, 28 Ιουνίου.

Στην ανακοίνωση του, ο σταθμός αφήνει να εννοηθεί πως θα είναι ένα επεισόδιο γεμάτο εκπλήξεις ακόμα και για τον παρουσιαστή.

«Ο Νίκος Μουτσινάς και η παρέα του πιο ξέφρενου πάρτι της ελληνικής τηλεόρασης έρχονται με σαρωτική διάθεση για την τελευταία εκπομπή της σεζόν και για να μας ευχηθούν  «Καλό Καλοκαιράκι», τη Δευτέρα 28/6. 

Ο Νίκος Μουτσινάς, η Βάνια και οι Alcatrash λίγο πριν αφήσουν το στούντιο και τρέξουν στις παραλίες, μας προσκαλούν στην πιο fun τηλεοπτική μετάδοση του καλοκαιριού! 

Κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει σε αυτή την εκπομπή!  Οι εκπλήξεις παραμονεύουν όχι μόνο για το τηλεοπτικό κοινό αλλά και για τον ίδιο τον… Νίκο!» αναφέρει η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ.