Στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς «Έλα στη Θέση μου» είδαμε πως: Η Κέντρα πιέζει τον Αχιλλέα να υπογράψει την άρση του προγαμιαίου συμβολαίου και του τάζει ότι δε θα χρησιμοποιήσει τη λογιστική έκθεση εναντίον της Ρενάτας.

Η Σύλβια κι η Βάνα πιέζουν τον Ζούβα και τον Ζαχαρία να δοκιμάσουν πρώτοι τα χόρτα που θέλουν να πασάρουν στην αγορά και γλιτώνουν τον Δαμιανό από σίγουρη δηλητηρίαση.

Ο Μάρκος πιάνει τον Φώτη στο γραφείο του αλλά εκείνος προφασίζεται ότι θέλει απομόνωση, την ίδια στιγμή που η Ισμήνη ταράζεται από μια στομαχική διαταραχή της Ρενάτας.

Τι θα δούμε όμως απόψε στις 20.00 στον Alpha, στο «Έλα στη Θέση μου»;

Ο Μάρκος βρίσκει τη Ρενάτα λιπόθυμη στο κελί της και καλεί γιατρό για να δει τι έχει. Ο Βλάσης προσπαθεί να βρει τα χρήματά του στο εκκλησάκι της έπαυλης Σοφοκλέους, αλλά έχει υπολογίσει χωρίς την «ξενοδόχο» Κέντρα. Ο Θοδωρής μαθαίνει και επισήμως ότι ο Μίμης δεν είναι πραγματικός του γιος, ενώ η Ισμήνη πέφτει στην παγίδα του Μάρκου και της Κέντρας, και βλέπει τον Αχιλλέα ως ένοχο για την φυλάκιση της αδερφής της. Και ενώ όλοι θεωρούν ότι η Ρενάτα έπαθε κρίση άγχους, εκείνη μαθαίνει την αλήθεια στο κελί της: Είναι έγκυος!