Στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς «Έλα στη Θέση μου» είδαμε πως: Ο Δαμιανός προσπαθεί να πείσει την Κέντρα να τον φέρει σε επαφή με τη Φαίη, την ώρα που ο Φώτης και ο Αχιλλέας προσπαθούν να βοηθήσουν τη Ρενάτα ψάχνοντας στοιχεία.

Η Θάλεια νιώθει άσχημα που κοροϊδεύει τον Δαμιανό και η Σύλβια ανακαλύπτει την κομπίνα που ετοιμάζεται να στήσει ο Ζούβας με τον Ζαχαρία. 

Τι θα δούμε όμως απόψε στις 20.00 στον Alpha, στο «Έλα στη Θέση μου»;

Η Κέντρα πιέζει τον Αχιλλέα να υπογράψει την άρση του προγαμιαίου συμβολαίου και του τάζει ότι δε θα χρησιμοποιήσει τη λογιστική έκθεση εναντίον της Ρενάτας. Η Σύλβια κι η Βάνα πιέζουν τον Ζούβα και τον Ζαχαρία να δοκιμάσουν πρώτοι τα χόρτα που θέλουν να πασάρουν στην αγορά και γλιτώνουν τον Δαμιανό από σίγουρη δηλητηρίαση.

Ο Μάρκος πιάνει τον Φώτη στο γραφείο του αλλά εκείνος προφασίζεται ότι θέλει απομόνωση, την ίδια στιγμή που η Ισμήνη ταράζεται από μια στομαχική διαταραχή της Ρενάτας. Θα προλάβει ο Βλάσης να μπουκάρει στο εκκλησάκι της έπαυλης και να βρει τα λεφτά του; Τι θα συμβεί όταν η Ρενάτα θα λιποθυμήσει στο κελί της ολομόναχη;