Η ενδυματολογική επιλογή του Παύλου Χάππιλου βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο του σχολιασμού αν και ο Διονύσης Σαρακίνης με τη Μαργαρίτα Νικολαΐδη έδιναν τον καλύτερο τους εαυτό μέσα στην κουζίνα του MasterChef 5 για τελευταία φορά.

Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη έβαλε τις φωνές στον Διονύση Σαρακίνη καθώς είχε «πιάσει» όλο το χώρο στο ψυγείο και εκείνη δεν μπορούσε να βάλει τις παρασκευές της μέσα.

«Ρε Διονύση! Έχεις πιάσει όλο το χώρο εδώ!» φώναξε η φιναλίστ και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έσπευσε στον πάγκο να δει τι συμβαίνει.

«Τι φωνάζει;» ρώτησε ο σεφ τους παίκτες που βρισκόντουσαν στον εξώστη και το βλέμμα του έπεσε πάλι στη βερμούδα του Παύλου Χάππιλου.

«Μιλάμε για ένα ενδυματολογικό ατόπημα! Γιατί δεν έβαλες ένα σανδάλι;» ρώτησε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και ο Παύλος απάντησε χαμογελαστά πως: «Ο καθένας τα βλέπει διαφορετικά!».

Και τότε ο σεφ… δίκασε! «Εγώ τα λέω από τη δική μου οπτική! Χάλι μαύρο» είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και «δίκασε» τον Παύλο Χάππιλο.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.